Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba herkese , hazal3 canım sanırım sitede yalnız sen varsın tanışmadık sneinle ben dün üy eoldum ve sizleri hep okuyordum en sonunda sizlerle tanışmak istedim aranızda olmak istedim nasılsın canım

selzeh çok sevindim canım herşey yolunda imiş sadece Allahın nasip edeceği günü bekliyorsun ki bu da bir zevk,derler ki,BEKLEMEK GÜZELDİR ,KÖTÜ OLAN BEKLEYECEĞİ ŞEYİ OLMAMAKTIR

selam kızlar nasılsınız.ya ben hamiş olan arkadaşlarıma bişey sorucam.sizlerdede kasık ağrıları oluyomu arkadaşlar yaa.ben 9 haftalık oldum kasık ağrılarım oluyo.her ağrıdada korkuyorum açıkçası.beni aydınlatırsanız sevinirim melekler.

CANIM ÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLER İÇİNN...

dİLAM HAYIRLI OLSUN GÜZELİM , BİR ERKEK DAHAAA , HADİ BAKALIM KIZLAR DA BİZE KALDI GALİBA 🙂

ÇOK SEVİNDİM CANIMIN İÇİ , ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIMIZA , HADİ BAKALIM TAM GAZ DEVAMMM

ohhhh çok şükür canımmmm.....çok sevindim. tamam işte şimdi kafanız artık daha rahat, bu sayede stresiniz de gider ve hayırlısıyla bebişiniz geliiiiirrrrr 🙂 inşallah hadi hayırlısı canım.

🙂 şansa bak , uğur getirir inşaallah elifime...

Canlarım çok teşekkür ederim ikinizede dediğin gibi inşallah uğur getirirsiniz bana 🙂kocaman öptüm sizi

vahidem canım keşke bende hamiş olsamda hep midem bulansa demek geliyo içimden ama nasıl bi duygu olduğunuda yaşayan biliyo dimi.ablamda senin gibiydi su bile içemezdi sadece serumla beslenirdi ama zamanla düzelmişti inş sende en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım ağlaıp meleğinide strese sokma annesi oda üzülür sonra Allah şifa versin canım🙂

vahideciğim seni çok iyi anlıyorum canım.insanoğlu hamile kalıncaya kadar bi kalayım da her türlü bulantıya, soruna katlanırım diyor ama başına gelince anlıyor o kadar da kolay olmadığını,bazısı çok şanslı çok rahat geçiriyor bu süreci,ama bazısı ölüp ölüp diriliyor.benim de hamileliğin başından beri mide sorunlarım var,bulantı da var ama bulantıdan çok ağrılar hayatımı felç ediyor,ilaç da kullanamadığım için allahımdan şifa istemekten başka çarem yok.allahım sana da şifa versin,hep rabbime inş bebişim sağlıklı olsun da katlanırım diyorum,inş çektiklerimiz boşa gitmez canım , sabır napalım...