Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

merhaba herkese , hazal3 canım sanırım sitede yalnız sen varsın tanışmadık sneinle ben dün üy eoldum ve sizleri hep okuyordum en sonunda sizlerle tanışmak istedim aranızda olmak istedim nasılsın canım

selzeh çok sevindim canım herşey yolunda imiş sadece Allahın nasip edeceği günü bekliyorsun ki bu da bir zevk,derler ki,BEKLEMEK GÜZELDİR ,KÖTÜ OLAN BEKLEYECEĞİ ŞEYİ OLMAMAKTIR

selam kızlar nasılsınız.ya ben hamiş olan arkadaşlarıma bişey sorucam.sizlerdede kasık ağrıları oluyomu arkadaşlar yaa.ben 9 haftalık oldum kasık ağrılarım oluyo.her ağrıdada korkuyorum açıkçası.beni aydınlatırsanız sevinirim melekler.

Lisans mezunları için 10-11 Temmuz 2010‘da, ortaöğretim ve ön lisans mezunları için 26 Eylül 2010 tarihlerinde KPSS yapılacak.
Lisans adayları 10-21 Mayıs 2010, ortaöğretim ve ön lisans adayları 31 Mayıs-2 Temmuz 2010 tarihleri arasında başvuru yapabilecek.
Lisans mezunları 1. oturum için 35 lira, 2. oturum için 55 lira, 3. oturum için 75 lira, dördüncü oturum 95 lira ödeyecek. Ön lisans ve lise mezunları ise 35 lira sınav ücreti alınacak.

ben yargının kpss setini aldım ona calısıorum.desenciğim

CANIM ÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLER İÇİNN...

Kızlaaaaaaaaaaaar günaydınnnnnnnnnnnnnnn!uzun zaman oldu giremedim bu sabah size bir haber vermek için oturdun pc'ye ve eyşancım ve vahidemin yazılarını gördüm.şimdi benim de size bir haberim var.Sıkı durun kızlar benim de bir oğlum oluyor galiba.Dün dr.a gittik.daha 10+6 haftalığız dr.cinsiyeti tam olarak belli olmaz ama tahminde bulunabiliriz dedi.sonra baktı ve büyük ihtimalle oğlan dedi.Muhteşem bişey el salladı bize inanılmazdı.Allahım olmayanlara da yaşatsın bu duyguyu.
Bu arada şehnazım ben çektirdim hsg yi bana anestezi verdiler. ohh çok güzeldi.inanılmaz sıkıntıda olduğum bir dönem uykularımın olmadığı bir dönemdi.10 dk.lık anestezi verdiler ve bütün ömrümde uyuduğum en güzel uykuydu o.sonra kalktığımda herşey bitmişti ve hiç ne ağrı ne sızı hiçbirşey duymadım.panik atağım var diyorsun onun için diyorum benimki çok konforlu oldu yani😛iha:Canım korkma ve bir an evvel yaptır ki gecikmeyesin.Hem filmden sonra hamile kalınma oranı yükseliyor.
Kızlar hepinizi öpüyorum ve sevgiyle kucaklıyorum hepiniz kendinize iyi bakın.Hepinizi çok seviyorum.

dİLAM HAYIRLI OLSUN GÜZELİM , BİR ERKEK DAHAAA , HADİ BAKALIM KIZLAR DA BİZE KALDI GALİBA 🙂

canlarım doktora gıttık bugün sonuçları götürdük hiçbir sorun yok dedı çalışmaya devam edın dedı hersey normal sınırlar ıçerısınde dedı zaten sonuç kagıdında normal yazıyordu ama tabıkı doktorun söylemesı daha ıyı oldu spermin sayısı hızı falan çok ıyıymıs problem yok dedı ancak destek vıtamınler ısterse kullanılabılır dedı hanı özel yerlerde satılıyorya çinko falan devlet ödemıyor zaten özel alınıyo hatta bu sıtede söyleyen bıle olmustu aslında ama almamıstım ben sımdı alıcam ınsallah enkısa zamanda gelır melegım daha sonra ayrıntılı konusuruz canlarım

ÇOK SEVİNDİM CANIMIN İÇİ , ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIĞIMIZA , HADİ BAKALIM TAM GAZ DEVAMMM

canlarım doktora gıttık bugün sonuçları götürdük hiçbir sorun yok dedı çalışmaya devam edın dedı hersey normal sınırlar ıçerısınde dedı zaten sonuç kagıdında normal yazıyordu ama tabıkı doktorun söylemesı daha ıyı oldu spermin sayısı hızı falan çok ıyıymıs problem yok dedı ancak destek vıtamınler ısterse kullanılabılır dedı hanı özel yerlerde satılıyorya çinko falan devlet ödemıyor zaten özel alınıyo hatta bu sıtede söyleyen bıle olmustu aslında ama almamıstım ben sımdı alıcam ınsallah enkısa zamanda gelır melegım daha sonra ayrıntılı konusuruz canlarım

ohhhh çok şükür canımmmm.....çok sevindim. tamam işte şimdi kafanız artık daha rahat, bu sayede stresiniz de gider ve hayırlısıyla bebişiniz geliiiiirrrrr 🙂 inşallah hadi hayırlısı canım.

🙂 şansa bak , uğur getirir inşaallah elifime...

Canlarım çok teşekkür ederim ikinizede dediğin gibi inşallah uğur getirirsiniz bana 🙂kocaman öptüm sizi

hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim okudukça çok mutlu oldum saolun darısı sizlerinde başına inşallah dualarım sizlerle inanın...
bu arada ben biraz dertliyim kızcaksınız bana eminim ama bulantılarım geçmek bilmiyor dr. bulantı hapınıda kesti artık ve tekrar başa döndüm her yediğim yine çıkıyor kabus gibi ayakta duramıyorum sinirden ağlayıp duruyorum nolur sizde bana dua edin geçsin artık bulantılar 20. haftam biticek nerdeyse ama hala aynı sabretmekten başka çarem yok biliyorum ama inanın çok zor...
vahidem canım keşke bende hamiş olsamda hep midem bulansa demek geliyo içimden ama nasıl bi duygu olduğunuda yaşayan biliyo dimi.ablamda senin gibiydi su bile içemezdi sadece serumla beslenirdi ama zamanla düzelmişti inş sende en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım ağlaıp meleğinide strese sokma annesi oda üzülür sonra Allah şifa versin canım🙂

vahideciğim seni çok iyi anlıyorum canım.insanoğlu hamile kalıncaya kadar bi kalayım da her türlü bulantıya, soruna katlanırım diyor ama başına gelince anlıyor o kadar da kolay olmadığını,bazısı çok şanslı çok rahat geçiriyor bu süreci,ama bazısı ölüp ölüp diriliyor.benim de hamileliğin başından beri mide sorunlarım var,bulantı da var ama bulantıdan çok ağrılar hayatımı felç ediyor,ilaç da kullanamadığım için allahımdan şifa istemekten başka çarem yok.allahım sana da şifa versin,hep rabbime inş bebişim sağlıklı olsun da katlanırım diyorum,inş çektiklerimiz boşa gitmez canım , sabır napalım...

:mery: yine adet olduk, yine olmadı şehnazzz, olsun tatlı kuşum..beklemek heyecanlanmak da güzel..öyle değil mi..hiç umudumuz olmasa..çocuk yapamayacak bir hastalığımız ya da başka bir durmumuz olsa ne kötü olurdu..bunlar tatlı bekleyiş ve heyecanlar..en azından beraber bekliyoruz bu da iyi🙂 ben martta 39 u bitiriyorum..hem de yeni beklemeye başladım..heheheheheee.. ne güsssellll🙂 muckssss

Şehnaz sanırım seninle aynı yaşlardayız ben 71'yim temmusda 39 tam olarak, bende beklemeye başlayalı 2 sene doldu işte3 e girdik, kısmet napalım yaaa, ama işte her beklemek beklemek beklemek..... :kiamam:

Geri