Canım benim dr.beni çok iyi tanıdığı için canımın ne kadar kıymetli olduğu nu da bildiğinden dolayı öneride bulundu ama karar senin dedi. ben daha kolay olacağını zorlanmayacağımı düşündüğüm için kendim seçtim anestezi ile olmasını
Bu arada rahim filmi benim geçen sene şubatta çekilmişti ve hayatımın en kabus dönemini yaşamıştım o dönem.işte çok sıkıldığım çok stresli olduğum bir dönemdi.anesteziyi aldıktan sonra çok güzel uyuduğumu hatırlıyorum hatta o gece de çok güzel bir uyku uyumuştum.eşime arada böyle çok gergin olduğumuzda alsak bir 10 dk.lık anestezi uyumak için iyi olacak dediğimde beni kendime getirdi işte biz ona bağımlılık diyoruz demişti.demek istediğim streslibir dönemdeyse anestezi almanın tam zamanı bence.😛iha:manyağım ben dimi
Yaz esintisi canım nasılsın beben nasıl?
Vahide benimde çok kasık ağrım oluyor her seferinde dr.u yiyorum ama kanama olmadığı sürece önemsemiyor.Normalde rahime olan kan akışının 6 katıyla karşılaşıyorsun elbette ki olacak diyor.Kanama yoksa endişelenme diyor.
Eski sayfalardan kaçırdım mı ne selzeh hamile mi?AAAAAAAAAAAAAAAAA
Çok sevindim!!!!!!!!!!!!!
canım benım hamıle degılım ben içine mi dogdukı acaba olucammıkı neeeee🙂 esımın tahlıl sonuçları ıyı çıktıda ondan öyle yazmıs yaz esıntısı tatlım yoksa bebiş yok henüz ama ınsallah dedıgın gıbı olur bu ay🙂
regl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİ aslıgökçe...........................6 ocak
:hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms: ch@tl@k.......................11 ocak desen.............................16 ocak mucize...........................16 ocak yns_ysmn.......................18 ocak burcums........................20 ocak biza..............................22 ocak yazgulu24....................23 ocak esmos..........................25ocak selzeh.........................26 ocak pretty woman............... 1- 3 Şubat hazal.............................2 Şubat lalezar...........................3 Şubat elifim ............................4 Şubat niisam.............................7 Şubat
hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr) merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
Canım benim dr.beni çok iyi tanıdığı için canımın ne kadar kıymetli olduğu nu da bildiğinden dolayı öneride bulundu ama karar senin dedi. ben daha kolay olacağını zorlanmayacağımı düşündüğüm için kendim seçtim anestezi ile olmasını
Bu arada rahim filmi benim geçen sene şubatta çekilmişti ve hayatımın en kabus dönemini yaşamıştım o dönem.işte çok sıkıldığım çok stresli olduğum bir dönemdi.anesteziyi aldıktan sonra çok güzel uyuduğumu hatırlıyorum hatta o gece de çok güzel bir uyku uyumuştum.eşime arada böyle çok gergin olduğumuzda alsak bir 10 dk.lık anestezi uyumak için iyi olacak dediğimde beni kendime getirdi işte biz ona bağımlılık diyoruz demişti.demek istediğim streslibir dönemdeyse anestezi almanın tam zamanı bence.😛iha:manyağım ben dimi
Yaz esintisi canım nasılsın beben nasıl?
Vahide benimde çok kasık ağrım oluyor her seferinde dr.u yiyorum ama kanama olmadığı sürece önemsemiyor.Normalde rahime olan kan akışının 6 katıyla karşılaşıyorsun elbette ki olacak diyor.Kanama yoksa endişelenme diyor.
Eski sayfalardan kaçırdım mı ne selzeh hamile mi?AAAAAAAAAAAAAAAAA
Çok sevindim!!!!!!!!!!!!!
LALEZAR
tatlım işte ben de birkaç ay oldu korunmayı bırakalı da.. e bana aşılama falan dendi..sen öyle kendi kendine mi bekliyosun canım?? aşılama da yaşımdan dolayı dendi..çünkü kadınlarda 35 yaş üstünde özellikle 37 yaş üstünde yumurta kalitesi düşüyor yani gebe kalma olasılığı da beraberinde olumsuz etkileniyor tabiii..yani öyle 25 yaşındaki biri gibi bekleyecek zamanımız olmuyor bizim..ama senin ilk gebeliğin mi olacak bilmiyorum tabi.benim ilk..senin bir çocuğun varsa durum değişir..eğer ilkse tatlım biraz daha eliniz çabuk tutmaya bak..
bu arada bebişlerini sağlıklı gören hatta cinsiyetlerini bile öğrenen mutlu ve tatlı anne adaylarımızı EYŞAN VAHİDE_M VE DİLAcığımı kutluyorum..hep böyle sorunsuz tıkır tıkır sonuna kadar gider kızlar inşallah..
Yok canım öyle boş boş beklemedik , 2009 nisanda bir aşılama denedik, ondan önce bir sürü ilaç falanda aldım, yumurtlamak için :laugh: ama olmadı, olmadı... Bilmiyorum bir sorun yokmuş ama sanırım tamamen yaş problemim var, bu yaz 3 sene dolacak emekli sandığının desteğiyle, ki eğer olmaz ise, yaza kadar TÜP düşünüyorum kısmet ve hayırlısı tabikide, ama işte hep umut her ay umut... aaaaa UMUT ne güzel isim değil mi... 🙂
Yok canım öyle boş boş beklemedik , 2009 nisanda bir aşılama denedik, ondan önce bir sürü ilaç falanda aldım, yumurtlamak için :laugh: ama olmadı, olmadı... Bilmiyorum bir sorun yokmuş ama sanırım tamamen yaş problemim var, bu yaz 3 sene dolacak emekli sandığının desteğiyle, ki eğer olmaz ise, yaza kadar TÜP düşünüyorum kısmet ve hayırlısı tabikide, ama işte hep umut her ay umut... aaaaa UMUT ne güzel isim değil mi... 🙂
eveeet güzel isim..tamam işte o zaman iki tane geçgin anne adayı beraber bekliyoruz bakalım🙂 bakalım ilk hangimize nasip olur..tabi olur mu olmaz mı bilemiyorum..hakkımızda iyisi neyse o olsun diyorum güzelim..bana da 2009 ekimde aşılama yapıldıydı..ama o doktora gitmiyorum artık DESEN in önerdiği bi doktor var ona gittim geçen hafta bu salı yumurta kontrolüne çağırdı bir daha ki ay rahim filmi çeklicek sonra ki ay da aşılama yapılacak 3 ay arka rkaya yapabiliriz dedi..yani herhalde nisan mayıs haziran gibi..tabi arada bi sorun çıkmazsa..amaaaan zorlu süreçler bunlar ya..psikoloji falan kalmıyo..ben de zaten yok..psikolojim yerlerde..biraz destek almayı düşünüyorum valla..tek başıma halledemicem galiba..bakcaz bakalım öptüm canım
AYŞEGÜLL
ben sana 80 tane mesaj yazdım tatlım görmüyor musun?? yahu birine dön bi cevap ver ablam yaaaaa aaaaa kızıcam sanaaaaaaa..bi de öpücem denk gelsem ama gelemedim bir türlüüü🙂
eveeet güzel isim..tamam işte o zaman iki tane geçgin anne adayı beraber bekliyoruz bakalım🙂 bakalım ilk hangimize nasip olur..tabi olur mu olmaz mı bilemiyorum..hakkımızda iyisi neyse o olsun diyorum güzelim..bana da 2009 ekimde aşılama yapıldıydı..ama o doktora gitmiyorum artık desen in önerdiği bi doktor var ona gittim geçen hafta bu salı yumurta kontrolüne çağırdı bir daha ki ay rahim filmi çeklicek sonra ki ay da aşılama yapılacak 3 ay arka rkaya yapabiliriz dedi..yani herhalde nisan mayıs haziran gibi..tabi arada bi sorun çıkmazsa..amaaaan zorlu süreçler bunlar ya..psikoloji falan kalmıyo..ben de zaten yok..psikolojim yerlerde..biraz destek almayı düşünüyorum valla..tek başıma halledemicem galiba..bakcaz bakalım öptüm canım