Canım benim dr.beni çok iyi tanıdığı için canımın ne kadar kıymetli olduğu nu da bildiğinden dolayı öneride bulundu ama karar senin dedi. ben daha kolay olacağını zorlanmayacağımı düşündüğüm için kendim seçtim anestezi ile olmasını
Bu arada rahim filmi benim geçen sene şubatta çekilmişti ve hayatımın en kabus dönemini yaşamıştım o dönem.işte çok sıkıldığım çok stresli olduğum bir dönemdi.anesteziyi aldıktan sonra çok güzel uyuduğumu hatırlıyorum hatta o gece de çok güzel bir uyku uyumuştum.eşime arada böyle çok gergin olduğumuzda alsak bir 10 dk.lık anestezi uyumak için iyi olacak dediğimde beni kendime getirdi işte biz ona bağımlılık diyoruz demişti.demek istediğim streslibir dönemdeyse anestezi almanın tam zamanı bence.😛iha:manyağım ben dimi
Yaz esintisi canım nasılsın beben nasıl?
Vahide benimde çok kasık ağrım oluyor her seferinde dr.u yiyorum ama kanama olmadığı sürece önemsemiyor.Normalde rahime olan kan akışının 6 katıyla karşılaşıyorsun elbette ki olacak diyor.Kanama yoksa endişelenme diyor.
Eski sayfalardan kaçırdım mı ne selzeh hamile mi?AAAAAAAAAAAAAAAAA
Çok sevindim!!!!!!!!!!!!!
canım benım hamıle degılım ben içine mi dogdukı acaba olucammıkı neeeee🙂 esımın tahlıl sonuçları ıyı çıktıda ondan öyle yazmıs yaz esıntısı tatlım yoksa bebiş yok henüz ama ınsallah dedıgın gıbı olur bu ay🙂

:hıms: