Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benım Allah yardımcınız olsun ınsallah hiç sorun olmazda saglıklı olarak kucagına almak nasıp olur tatlım

Ah canım yaaa,yoktur öyle şey olur mu tööbe tööbee , hem kafası yok dememişki , Allah korusun canım yaa, hay Allah üzüldüm şimdi , hemen gitsin başka yere baktırsın br daha .

psikopatım , istihab haddini severim ben senin.

ayyy nasıl yorgunum cumartesi her ayağa kalktığımda başım dönüyodu..pazar 10 saat uyuyunca kalıp dinlenmiş biraz bugün daha iyiyim..yüzümde meymenet kalmamıştı bugün daha bi insan suretine döndü ya..

hımm duygularımız aynı, inşallah çok beklemeden bebişlerimiz gelir. haklısın bazen zamansızlık bazen ekonomi malesef engel oluyor. şimdi tam zamanı diyoruz ama bu sefer de nazlanıyorlar. neyse herhalde daha vakitleri var 🙂 ben de 17 aylık evliyim, bu 7. ayım ama ilk 2 ay pek günleri takip edemedim, aslında tam anlamıyla 5. ay oluyor. kısmet canım inşallah bizi çok bekletmezlerrrrrr

canımmm çok üzüldüm, hiç vakit kaybetmeden başka dr a da görünsün. Allah yardımcınız olsun inşallahhhhh

ama herşeye rağmen kendi kendime mutluyum yine🙂 manyak mıyım neyim ya🙂
DESENcim özlemişim tatlım seni ya..sende ne haberler var yaa.. anlat bakayımmmmm

Nisaam merhaba canım,ben birkaç günlük üyeyim fakat sizleri hep okuyordum...canım evet birde böyle üzüntüler var ve çok zor dayanaması fakat Allah o kadar büyük ve müthiş bir denge yaratmış ki ,gelişimini tamamlayamayan yada kromozom oluşumunda zarar olacak herhengi birşey varsa doğmasına izin vermiyor ve Allahın yarattıklarında ki mükemmellik burada ortaya çıkıyor.Bundan önce 2,5 aylıkken ölen bebek için mutlaka Allahın bir bildiği vardı ve kardeşini daha acı ,belki sakat olacak bir durumdan korudu.Şu anki durum için böyle bir şey olduğunu sanmıyorum biliyormusun canım,hiç endişeniz olmasın,kafasını saklıyor ,dr 'un dediği gibi rahmi doğru pozisyon aldığı için görünmüyordur zira bak kalbi atıyormuş demekkisağlıklı ki kalbi atıyor,bilmiyorum ama ben öyle düşünüyorum.Çarşambaya kadar hep olumlu düşünüp dualar edelim ve hayırlı haber alalım.Allah tamamnına erdirsin inşallah canım.