Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

slm arkadaşlar nasılsınız benim moralim çok bozuk benim kardeşim 3 aylık hamile bugün kontrole gitti dr.bebeğin elini,ayağını görmüş kalp atışınıda duymuş ancak kafasını görememiş.kafasını göremiyorum demiş.ya bir problem var demiş yada bebeğin kafası rahime doğru ondanda gözükmeyebilir demiş.çok üzülüyodrum bu 2.hamileliği ilk bebeğini 2,5 aylıkken öldü karnında.bu bebeğinde inşallah bişey yoktur neolur dua edin arkadaşlar allahım bu bebeğini kardeşime sağ salim bağışlasın.çok kötü bir duygu çarşamba tekrar bir başka yerde ultrasona girecek.

canım benım Allah yardımcınız olsun ınsallah hiç sorun olmazda saglıklı olarak kucagına almak nasıp olur tatlım

mrs m canım nasılsın bugünler senın gün ınsallah gelmıstır melegın varmı hiç belırtın

slm arkadaşlar nasılsınız benim moralim çok bozuk benim kardeşim 3 aylık hamile bugün kontrole gitti dr.bebeğin elini,ayağını görmüş kalp atışınıda duymuş ancak kafasını görememiş.kafasını göremiyorum demiş.ya bir problem var demiş yada bebeğin kafası rahime doğru ondanda gözükmeyebilir demiş.çok üzülüyodrum bu 2.hamileliği ilk bebeğini 2,5 aylıkken öldü karnında.bu bebeğinde inşallah bişey yoktur neolur dua edin arkadaşlar allahım bu bebeğini kardeşime sağ salim bağışlasın.çok kötü bir duygu çarşamba tekrar bir başka yerde ultrasona girecek.

Ah canım yaaa,yoktur öyle şey olur mu tööbe tööbee , hem kafası yok dememişki , Allah korusun canım yaa, hay Allah üzüldüm şimdi , hemen gitsin başka yere baktırsın br daha .

heheheheee psi-psi-kopatıım vallah yaparım🙂)) kendimi yakarım lan bu sitede destek olun bana🙂))
ya offf mutedil dengeli psikolojimden ben bile sıkıldım yawww.. bu aralar fena değilim de geçen hafta sürünüyodum valla..bu hafta perşembe korkularımı yenmek için bi teknikler öğretecekler bana heyecanla onu bekliyorum..🙂)) ilaç vermicez dediler ben de sevindim çünkü ilaçlar da alışana kadar kötü ediyo birkaç haftasonra alışıyosun bi de bırakırken berbat ediyolar..ilaçsız panik atak tedavisini sevdim ben🙂)) bakalım noolcak..bu hafta salı da yumurta kontrolü var ona gidicem..çok doktorlu bi hafta oldu istihab haddimi aşmış durumdayım

psikopatım , istihab haddini severim ben senin.

ayyy nasıl yorgunum cumartesi her ayağa kalktığımda başım dönüyodu..pazar 10 saat uyuyunca kalıp dinlenmiş biraz bugün daha iyiyim..yüzümde meymenet kalmamıştı bugün daha bi insan suretine döndü ya..

evet canım..demezmisin dedin...hiç unutmuyorum...insan nasıl karşılandığını hiç unutamıyor...sağol canım bende iyiyim ve iyi ki geldin siteye...bende sizler gibi bebişimi önce karnımda taşımak ve sonra kucağıma alıp ömrüm boyunca sevmek istiyorum...ilk çocuğum olacak ve 3 aydır deniyorum canım...4 senelik evliyim fakat ne yazıkkii.maddi sebeplerle henüz ona yer ayıramamıştık..daha doğrusu ben hazırdım da eşim endişe duyuyordu...şimdi 3denememiz oldu bakalım 16 Ocağı bekliyorum canım..sende bahsetsene

hımm duygularımız aynı, inşallah çok beklemeden bebişlerimiz gelir. haklısın bazen zamansızlık bazen ekonomi malesef engel oluyor. şimdi tam zamanı diyoruz ama bu sefer de nazlanıyorlar. neyse herhalde daha vakitleri var 🙂 ben de 17 aylık evliyim, bu 7. ayım ama ilk 2 ay pek günleri takip edemedim, aslında tam anlamıyla 5. ay oluyor. kısmet canım inşallah bizi çok bekletmezlerrrrrr

canımmm çok üzüldüm, hiç vakit kaybetmeden başka dr a da görünsün. Allah yardımcınız olsun inşallahhhhh

ama herşeye rağmen kendi kendime mutluyum yine🙂 manyak mıyım neyim ya🙂
DESENcim özlemişim tatlım seni ya..sende ne haberler var yaa.. anlat bakayımmmmm

Nisaam merhaba canım,ben birkaç günlük üyeyim fakat sizleri hep okuyordum...canım evet birde böyle üzüntüler var ve çok zor dayanaması fakat Allah o kadar büyük ve müthiş bir denge yaratmış ki ,gelişimini tamamlayamayan yada kromozom oluşumunda zarar olacak herhengi birşey varsa doğmasına izin vermiyor ve Allahın yarattıklarında ki mükemmellik burada ortaya çıkıyor.Bundan önce 2,5 aylıkken ölen bebek için mutlaka Allahın bir bildiği vardı ve kardeşini daha acı ,belki sakat olacak bir durumdan korudu.Şu anki durum için böyle bir şey olduğunu sanmıyorum biliyormusun canım,hiç endişeniz olmasın,kafasını saklıyor ,dr 'un dediği gibi rahmi doğru pozisyon aldığı için görünmüyordur zira bak kalbi atıyormuş demekkisağlıklı ki kalbi atıyor,bilmiyorum ama ben öyle düşünüyorum.Çarşambaya kadar hep olumlu düşünüp dualar edelim ve hayırlı haber alalım.Allah tamamnına erdirsin inşallah canım.

Geri