Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ama herşeye rağmen kendi kendime mutluyum yine🙂 manyak mıyım neyim ya🙂
DESENcim özlemişim tatlım seni ya..sende ne haberler var yaa.. anlat bakayımmmmm

valla benim oğlan hasta yine , dün ateş 39,1 oldu bu gün dr. a gittiler , ben köle çalışıyorum tabii gidemedim.Dr. da sinizüt demiş , ama annelik manyaklık işte hep en kötüsünü dşünüyorsun , ben de kan tahlili yapmadılar diye sinirlendim kocaya çemkirdim kapadım telefonu yüzüne , Allahtan bu aralar çalışmaya gerek yok hihi🙂

oooo hadi bakalımmmmmm hep beraber bekleyişteyiz
ay evet yaaaaaa ama regl gibi hafif karnım ağrıyor ve üşüyorum yine olmadı herhalde 🙁((

mrs m canım nasılsın bugünler senın gün ınsallah gelmıstır melegın varmı hiç belırtın

merhaba canım iyiyim teşekkürler sen nasılsın? günüm yarın ama bilmiyorum, hiç belirti yok sadece her zamanki gibi regl belirtileri var. inşalllaaaaahhh canım.
bu arada önceki haberini okudum yazmıştım gördün mü bilmiyorum. eşinin testi ile ilgili, tekrar gözünüz aydın canım.

kocaya çemkirmek zaten ruhun gıdası güzelim🙂 gerektiğinde çemkirmezsen işin rast gitmez valla🙂
ay niye umutlusun bakayım yerim ben seni bişiler mi var🙂

belirtileri yazıyorum ;
1- dilanın içine doğdu
2- mucize geldi aynı günümüz mucizem olacak benim
3- ilk hamileliğim ile son adet tarihim aynı 🙂
4- sık sık wc
5- kasık ve karın altı sızısı

işte belirtiler bunlar nasıl ama 🙂

:fati:

Desenciğim,belirtilerin kesinlikle akıldan çıkmayacak tarzda ve en çok da melekler mekanı hanımları için geçerli ....ve senin de deiğin gibi birkaç şey üstüste geldi canım...dila hamile ve hamileler şu an en temiz duygularla dolu,ben sana yetiştim ve adet günümüz birebir aynı ve bir madde de sana ben ekleyeyim çok duygusalsın bu aralar ...haydi yolu aç ve Ocak hamileleri olalım inşallah..gerisi çorap söküğü gibi gelsin canım....şaka gibi üstüste hamiş haberleri gelsin

bnde ıyıyım canım ınsallah gelmıstır yaaaaa senınde benımde 7. ayımız belkıde bu ayı beklemıslerdır bebişler evet canım okudum çok sagol tatlım rahatladıkyaaaa Allah ıma çok sükür🙂

ya evet ikimizin de beklemedeki süresi aynı...7.ay...... inşallah bebişlerimiz gelmiştir ya da en kısa sürede gelir canımmm.

mrs.m ..........................12 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr
desen.............................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
mucize...........................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
yns_ysmn.......................18 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
burcums........................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
biza..............................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
yazgulu24....................23 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
esmos..........................25ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
selzeh.........................26 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr

NASIL AMAAA 🙂

sperm sonuçları normal olunca doktor denemeye devam dedı zaten artı daha 1 yıl olmadıgı için daha da bişi yapmıyorlarkı bu testı bıle 1 yıl dedıkte öyle yaptırdık yanı erken deyıp duruyorlar ben artık 1 yılımı doldurmaya kara verdım o süre zarfında da olmazsa o zaman gıdıcem artık çünkü bıktım doktorlardan yeter Allah ne zaman verırse sabırla dua ıle bekelmek gerek gerısını Allah bılır