Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canım benim tanığıdığım senden daha vahim bi durumda olan arkadaş vardı.onun rahim iç duvarımda çok sayıda büyüyen ve patlama tehlikesi olan urlar vardı. dr çocuk yapman çok riskli ölürsün demişti ama eşi çok huysuz ve inat bi adamdı tutturdu illa çocuk diye hamile kaldı kadın urlarıda bebekle birlikte büyüdü çok sancıları oldu kanamaları oldu hamilelik esnasında ama sezeryanla çok sağlıklı bi doğum yaptı.bebeğide çok sağlıklı kendi sağlığıda gayet iyi.umarım sendede bi sorun çıkmaz canım kendiliğinden küçğlürler.Allah şifa versin tatlım🙂

Eliifim,canım yazdıklarım geldimi..tekrar yazkam iatesim..korkarak okudum fakat sonu ne kadar güzel bağlamışsın...mutlu son canım..benim durumum çok şükür öyle değil fakat yine de endişelerimoluyor,fakat böyle bri durumda bile Allah iyi son yazıyor,yeterkinasip etsin,büyük Allahım.

Ay kizlar ben islerle bogusurken burasi cosmus.. Kiz sen cok yasa emi ben bunu gorunce gozlerim doldu ya.. Allahim insallah ocak ayi sonundaki liste aynen boyle olur.. Ama benim m Chatlagimda olsun listede.. Onuda ben ekleyim hemen..

sağol canım deniycem inşallah

ya özür dilerim..acil kaçmak zorunda kaldım...ama döndüm işte..seans uygulamak isteyenler için burdayım hehehe🙂
gel desenim gel 22 ocak hangi güne denk geliyo tatlım benim??
hoşgeldinnnnn şekerparemmmmm
kızlar ben kaçıyorum görüşmek üzere hoscakalın
a aaaa nereye kısss yok yok baştan gitceği belli ki seans istiyo bu şekerrrrr :n028:
Ay kizlar ben islerle bogusurken burasi cosmus.. Kiz sen cok yasa emi ben bunu gorunce gozlerim doldu ya.. Allahim insallah ocak ayi sonundaki liste aynen boyle olur.. Ama benim m Chatlagimda olsun listede.. Onuda ben ekleyim hemen..
😀 dimi yaa keşke gerçek olsaaaaaaa
canımm sen beni unutmazsın biliorum zatiiii ondan çok sefiomm seni pennnnnn :laugh:
ohhh Ohhhh süper burası melek dolmuş ayol bir gittim bir geldim herkesler burada
Nassınız kızlaaaaaarrrrrr
hoşgeldin prensimin kraliçesi nassınn kuzummmm