Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar...size birşey sormak istiyorum..internette çok fazla okudum...o tarz bir bilgi sahibim fakat asıl ihtiyacım olan..yaşanılanlardan bu tarz bri olay yaşayanlardan bilgi sahibi olmak ve etrafımda bizzat yaşayankişiye rastlamadım...ben 24 Aralıkta reglim bier bitmez kontrole gittim ve genel bri rahim muayanesi yapıldı...rahimiçinde sorun gözükmedi fakat rahim dışında ne yazıkki 8 cm lik miyorumum ve sağ yumurtalğımda küçük bir kist vardı.Hamile kalmaya engel görünmediğini söyledi doktor ve denemeye devam et 6 ay sonra gel tekrar bakalım miyom tüplere baskı yapıp geçişi engelliyormu dedi..bende bizzat yaşayanlardan duyduğunuz birşey varmı sormak istedim..miyom varken hamilelik ve doğum yaşayan varmı etrafınızda..bir sorun olduğunu duydunuzöu..dr henüz ameliyatla almaya gerek yok kendi küçülebilirde,alsak da vücut tekrar üretir dedi
Canım benim tanığıdığım senden daha vahim bi durumda olan arkadaş vardı.onun rahim iç duvarımda çok sayıda büyüyen ve patlama tehlikesi olan urlar vardı. dr çocuk yapman çok riskli ölürsün demişti ama eşi çok huysuz ve inat bi adamdı tutturdu illa çocuk diye hamile kaldı kadın urlarıda bebekle birlikte büyüdü çok sancıları oldu kanamaları oldu hamilelik esnasında ama sezeryanla çok sağlıklı bi doğum yaptı.bebeğide çok sağlıklı kendi sağlığıda gayet iyi.umarım sendede bi sorun çıkmaz canım kendiliğinden küçğlürler.Allah şifa versin tatlım🙂

Canım benim tanığıdığım senden daha vahim bi durumda olan arkadaş vardı.onun rahim iç duvarımda çok sayıda büyüyen ve patlama tehlikesi olan urlar vardı. dr çocuk yapman çok riskli ölürsün demişti ama eşi çok huysuz ve inat bi adamdı tutturdu illa çocuk diye hamile kaldı kadın urlarıda bebekle birlikte büyüdü çok sancıları oldu kanamaları oldu hamilelik esnasında ama sezeryanla çok sağlıklı bi doğum yaptı.bebeğide çok sağlıklı kendi sağlığıda gayet iyi.umarım sendede bi sorun çıkmaz canım kendiliğinden küçğlürler.Allah şifa versin tatlım🙂
Eliifim,canım yazdıklarım geldimi..tekrar yazkam iatesim..korkarak okudum fakat sonu ne kadar güzel bağlamışsın...mutlu son canım..benim durumum çok şükür öyle değil fakat yine de endişelerimoluyor,fakat böyle bri durumda bile Allah iyi son yazıyor,yeterkinasip etsin,büyük Allahım.

chatlak.........................11 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mrs.m ..........................12 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
desen.............................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
mucize...........................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
yns_ysmn.......................18 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
burcums........................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
biza..............................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
yazgulu24....................23 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
esmos..........................25ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
selzeh.........................26 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr:baby:

NASIL AMAAA 🙂

Ay kizlar ben islerle bogusurken burasi cosmus.. Kiz sen cok yasa emi ben bunu gorunce gozlerim doldu ya.. Allahim insallah ocak ayi sonundaki liste aynen boyle olur.. Ama benim bebisimm Chatlagimda olsun listede.. Onuda ben ekleyim hemen..

Bereket duası ekledim ....

kızlar çocugu olmayanlar için bir dua buldum okumanızı tavsiye ederim:
resul-i ekrem sallallahü aleyhi ve sellemin şöyle buyurdugu rivayet edilir:
-cebrail aleyhisselam bana şöyle bir ilaç ögrettiki o varken ne başka bir ilaca muhtaç olurum nede doktora.
ebu bekir,ömer,osman ve ali radiyallahü anhüm:
-o ilaç nedir?ey ALLAHIN resülü bizim ona ihtiyacımız vardır derler.
yagmur suyundan bir miktar su alınır.üzerine fatiha suresi,ihlas suresi,kul euzü birabbil felakı,kul euzü birabbinnası ve ayetelkursi her biri yetmiş kerre olmak üzere okunup,akşam sabah yedi gün o sudan içilirse,beni hak peygamber olarak gönderen ALLAHA yemin ederim bana cebrail dediki:bu sudan kim içerse ALLAHU TEALA onun vücudundan her türlü hastalıgı giderir.onu bütün hastalık ve sancılarından kurtarır. kim osudan karısına içirip onunla cima ederse ALLAHIN izniyle HAMİLE kalır.göz agrısını,balgamı,gögüs ve diş agrılarını keser.bunun faydalarını saymakla bitmez.denilmiştir.
sağol canım deniycem inşallah

ya özür dilerim..acil kaçmak zorunda kaldım...ama döndüm işte..seans uygulamak isteyenler için burdayım hehehe🙂
gel desenim gel 22 ocak hangi güne denk geliyo tatlım benim??
hoşgeldinnnnn şekerparemmmmm
kızlar ben kaçıyorum görüşmek üzere hoscakalın
a aaaa nereye kısss yok yok baştan gitceği belli ki seans istiyo bu şekerrrrr :n028:
Ay kizlar ben islerle bogusurken burasi cosmus.. Kiz sen cok yasa emi ben bunu gorunce gozlerim doldu ya.. Allahim insallah ocak ayi sonundaki liste aynen boyle olur.. Ama benim bebisimm Chatlagimda olsun listede.. Onuda ben ekleyim hemen..
😀 dimi yaa keşke gerçek olsaaaaaaa
canımm sen beni unutmazsın biliorum zatiiii ondan çok sefiomm seni pennnnnn :laugh:
ohhh Ohhhh süper burası melek dolmuş ayol bir gittim bir geldim herkesler burada
Nassınız kızlaaaaaarrrrrr
hoşgeldin prensimin kraliçesi nassınn kuzummmm

Geri