Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hadi hayirlisi canim bunlar bazi hamis olan arkadaslarin belirti olarak yazdiklari ile ayni gibi.. insallah sende hamissindir..

iyiyim bende canim cok sukur..

Belkide sogan kurunun etkisinden olabilir bilmiyorum ki canim.. insallah gorursun faydasini.. ben pekte dusunemiyorum sogan suyu icmeyi ama iste mecbur kalirsak mecburen herseyi deneyecegiz..

aaaaaaaaaaaaaaaa tam hamilelik belirtileri hadi bakalım inşiallah meleğin geliodur hayırlısıyla
gelio ama geliooooooooooooooo🙂

Insallah geliyordur kiz..

benim öle bir hafta öncesinden ben geliom demeye baslar. hep erken gelio zaten 17 yada 18 ınde gelir die beklıom hayırlısı

Hmm anladim canim.. benimki genelde 1 gun oncesinden baslar sonra ertesi gun regl olurdum ama gecen ay kandirdi biraz beni.. Adet agrilarim olmustu ve 1 hafta sonra regl olmustum 🙁🙁

.

Hmm anladim canim.. benimki genelde 1 gun oncesinden baslar sonra ertesi gun regl olurdum ama gecen ay kandirdi biraz beni.. Adet agrilarim olmustu ve 1 hafta sonra regl olmustum 🙁🙁[/QUOTE]
benimde gecen ay cok stres yapmıstım 3 gün geciktı.ama normalde 25 günde bir olur kesin gelir hiç şaşamaz

Desen ..canım...16 sında bekliyorsun adeti fakat bu uyku hali kasıklarda ağrı hamilelik belirtilerine benziyor..canım sen adet öncesi yani böyle 4-5 gün kala eğer daha önce bu tarz adet belirtileri yaşamıyorsan inşallah hamişsin canım.Bende de kasıkta ağrı,uyku hali ve akşamları üşüme oluyor fakat benim adet öncesi en az bir hafta öncesi zaten aynen bunlar olur,o yüzden ben adet bekliyor gibiyim,sana bu sebeple sordum,sende bu belirtiler olmuyorsa inşallah sen hamilesin canım.

hamile hamile kesin bu belirileri kim dediyse hamile kaldı bu zaman kadar

insan zorda kalınca herşeyin suyuynu içiyor.
bakıyorumda msjlara herkes ne kadar hevesli.kendi içinde herkes içinde.Rabbim hepinize ve hepimize sağliklı sıhhatli hayırlı cennet bebecikleri versin.(bu tabiri 1 dua yapılırken duymuştum çok hoşuma gitmişti).
BEKLEMEK ÇOK ZOR YA RABBİM BEKLETME................
ARKADAŞLAR MERYEM SURESİ OKUMAYI İHMAL ETMEYİN.

kızlar uzun uzun yazamıyorum şuan işteki problem yüzünden
halletmem lasım yoksa işten çıkıcam okadar vahim durum
ama bişi yok baktım canlarım merak eden herkese çokkkkkkk teşekkürler iyiki siz varsınızzzz 🙁((((((((((((

Birbirimizin hayırlı haberlerini duymak hem umut veriyor hemde bu sitenin ve dayanışmamızın Allahım tarafından da inşallah güzel olduğunu hissettiiriyor.Yani yüce Allahım kullarının brbirlerinin gözünün yaşını silmeye,sevinciyle sevinip,sabrına sabır ekleyerek beklemesine inşallah memnundur,razıdır.Acılar katlanılabilecek gibi az,sevinçler paylaşılabilecek kadar çok çok çok olsun inşallah.

i