Yazgulu24
Hamiş Melek
merak ettim yaa, bu arada benim de çok ağrım var hç böyle olmazdı , karnımın altı , bacaklarım filan çok ağrıyor kızlar, bir de bi halsizlik bi uyku hali ,kafamı kaldıramıyorum valla,zorla çalışıyorum 🙁
Hadi hayirlisi canim bunlar bazi hamis olan arkadaslarin belirti olarak yazdiklari ile ayni gibi.. insallah sende hamissindir..
iyim çok şükür canım.sende inşaallah çok çok iyisindir.
adetim ocak 20'de(gecikmezse) ama 1kaç gündür kasıklıarım ağrıyor.adet sanıları başladı.soğan kürünü uyguluyorum acaba ondan mı?yarın bitecek zaten.15 gün içiliyordu.soğan suyunu içmek zulüm olmaya başlamıştı.inşallah faydasını görürümde.hayırlısı bakalım.
iyiyim bende canim cok sukur..
Belkide sogan kurunun etkisinden olabilir bilmiyorum ki canim.. insallah gorursun faydasini.. ben pekte dusunemiyorum sogan suyu icmeyi ama iste mecbur kalirsak mecburen herseyi deneyecegiz..
aaaaaaaaaaaaaaaa tam hamilelik belirtileri hadi bakalım inşiallah meleğin geliodur hayırlısıyla
gelio ama geliooooooooooooooo🙂
Insallah geliyordur kiz..
benim öle bir hafta öncesinden ben geliom demeye baslar. hep erken gelio zaten 17 yada 18 ınde gelir die beklıom hayırlısı
Hmm anladim canim.. benimki genelde 1 gun oncesinden baslar sonra ertesi gun regl olurdum ama gecen ay kandirdi biraz beni.. Adet agrilarim olmustu ve 1 hafta sonra regl olmustum 🙁🙁