Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoşbulduk canımm, belirtilerini okudum, tam ümitlenme ama sanki var birşeyler 🙂 inşallahhhhhhhhhh

hoşbuldukkk 🙂 iyiyim teşekkürler, sadece biraz yorgunluk var. Reglimi bekliyorum bakalım. Belirtileri var her an gelebilir.

ya çok ümitliydim bu ay zaten okudukça daha da umutlandım gidip test yapsam çıkarmı kiiii ?? Hay allah nasıl bekleyeceğim hafta sonuna kadar , amaaan bi de kayınvalidemler gelmiş üfff...

ya çok ümitliydim bu ay zaten okudukça daha da umutlandım gidip test yapsam çıkarmı kiiii ?? Hay allah nasıl bekleyeceğim hafta sonuna kadar , amaaan bi de kayınvalidemler gelmiş üfff...

oooo baş misafirlerin gelmiş 🙂 🙂 🙂 hadi gözünaydın.

canım çok ümitlenme tersi olursa üzülürsün ki inşallah bu olmaz. dila 3 gün önce test yapmıştı ve çıkmıştı ama bilmiyorum. istersen kan testi yaptır canım.

kızlar ben kacıom ütü yapıcam kendinize ii bakın öpüyorum sizi

Kolay gelsin canim sana.. gorusuruz tekrar.. opuyorum

hoşbulduk canımm, belirtilerini okudum, tam ümitlenme ama sanki var birşeyler 🙂 inşallahhhhhhhhhh

Bende senin gibi dusunuyorum canim insallah vardir Desende birseyler..

hoşbuldukkk 🙂 iyiyim teşekkürler, sadece biraz yorgunluk var. reglimi bekliyorum bakalım. belirtileri var her an gelebilir.

Bugun seninde gunun degil mi guzelim??? insallah gelmez canim..

Dila2'de cikmisti 3 gun onceden bilmiyorum ki bende meraklandim simdi.. yapsan mi acaba test?..

ahaaaa başım da dönmeye başladııı 🙂 hayırdır inşaallah kızlar nooluyo yaa, bi savruldum şöyle.
Desen canım,her türlü belirti var canım ya ama Ms_m 'nin de dediği şekilde çok çok fazla hamileymişsin diye düşünme ama kendini soğukkanlılıkla bir yokla bakalım,herhangi bir başka fakrlıo belirtin varmı,ama benimde tavsiyem regle 4 gün varken ancak ya kan testi yaptır yada canım idarar testi için biraz geçmesini bekle.Bende reglimin geçtiğini bir görmek istiyorum şahsen.İlk belirti regl gecikmesidir.