hoşgeldin canım bu aralar var zaten bu sitede bişeyler ya giremiyorum ya kopup gidiyorum sonra uğraşmaktan sıkılıp çıkıyorum böylece size selamsız sabahsız bir hoşçakal demeden çıkmış oluyorum:laugh:slm kızlar net gitmişti, geldim yine 🙂
Amaaan boşver iş için değmez ağlamaya.çünkü o insanlar senin sabrını deniyorlar.Ağlama öyle onların önünde falan da.ben de sinirlenirim bağırırım çağırırım ama eve gelince kapanır ağlarım hüngür hüngür.Sen ağlama canım benim.Stres şu aralar senin için iyi değil.eğer döllenen yumurtan varsa tam tutunma dönemi rahatsız etme onu da rahat rahat yerleşsin
Hoş geldin canım,nasılsın iyimisin
Canım ben seni listede göermedim ama,birşey mi kaçırdımiyilik ne olsun 🙂 aynı işte
😛iha:Haay sen çok yaşa emi doğru diyorsun valla bak şimdi senin mesajını okurken ne geldi aklıma şu çöpleri karıştıranlar var ya neler buluyorlardır demi.düşünsenize:chatlak canım,gözün aydın,işte böykle güçlüdür kadınlar,ağlarlar ederler ama dimdik ayağa kalkar,yaşlarını silerler.Dila2 yavrusunu ne şartlarda kanıtladı dimi ama.Demekki bazı insanlar boşuna çöpleri karıştırmıyorlar,ne çıkacağı belliolmaz.Çöpten bir kadının hamile olduğu ortaya çıkabiliyor.
:laugh::laugh::laugh:
😛iha:
akşam akşam ne güldüm yaaa
ayy iyiki varsınızzzz kızlarr
buarada tatlişkolarım problemleri hallettimmm geldimmmmm
ama bi şitres bi şitress kafayı yedim ağla ağla öldümmmm
ama şincikk iyiyimm kurabiyelerrr 🙂
hoşgeldin canım bu aralar var zaten bu sitede bişeyler ya giremiyorum ya kopup gidiyorum sonra uğraşmaktan sıkılıp çıkıyorum böylece size selamsız sabahsız bir hoşçakal demeden çıkmış oluyorum:laugh:
😛iha:Haay sen çok yaşa emi doğru diyorsun valla bak şimdi senin mesajını okurken ne geldi aklıma şu çöpleri karıştıranlar var ya neler buluyorlardır demi.düşünsenize:
-Annnaaa bah hele leyn bu çöpten de bi garı gebe çıhtı😛iha:
canımmmm kıyamam sana nolur gereksiz şeyler ya da kişiler için kendini stres altına alma! çok şükür halletmişsin. sen zaten bir de duygusalsın şimdi ondandır ağlaman. iyi olmana sevindim.
Canım ben seni listede göermedim ama,birşey mi kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?