Eyşan canım sende hoşgeldin,sen nasılsın ,bebişin nasıl canım ,hala yola çıktığınız arkadaşlarınızı bırakmamanız ne güzel...hastalıkta ve sağlıkta,hamilelikte ve adette..dimi
regl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİ ch@tl@k.......................11 ocak
:hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms: desen.............................16 ocak mucize...........................16 ocak yns_ysmn.......................18 ocak burcums........................20 ocak biza..............................22 ocak yazgulu24....................23 ocak esmos..........................25ocak selzeh.........................26 ocak pretty woman............... 1- 3 Şubat hazal.............................2 Şubat lalezar...........................3 Şubat nur85............................3Şubat elifim ............................4 Şubat aslıgökçe........................6 Şubat niisam.............................7 Şubat
hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr) Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr) sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr) aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr) merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr) ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr
hoşgeldin canım bu aralar var zaten bu sitede bişeyler ya giremiyorum ya kopup gidiyorum sonra uğraşmaktan sıkılıp çıkıyorum böylece size selamsız sabahsız bir hoşçakal demeden çıkmış oluyorum:laugh:
Amaaan boşver iş için değmez ağlamaya.çünkü o insanlar senin sabrını deniyorlar.Ağlama öyle onların önünde falan da.ben de sinirlenirim bağırırım çağırırım ama eve gelince kapanır ağlarım hüngür hüngür.Sen ağlama canım benim.Stres şu aralar senin için iyi değil.eğer döllenen yumurtan varsa tam tutunma dönemi rahatsız etme onu da rahat rahat yerleşsin
chatlak canım,gözün aydın,işte böykle güçlüdür kadınlar,ağlarlar ederler ama dimdik ayağa kalkar,yaşlarını silerler.Dila2 yavrusunu ne şartlarda kanıtladı dimi ama.Demekki bazı insanlar boşuna çöpleri karıştırmıyorlar,ne çıkacağı belliolmaz.Çöpten bir kadının hamile olduğu ortaya çıkabiliyor.
😛iha:Haay sen çok yaşa emi doğru diyorsun valla bak şimdi senin mesajını okurken ne geldi aklıma şu çöpleri karıştıranlar var ya neler buluyorlardır demi.düşünsenize:
-Annnaaa bah hele leyn bu çöpten de bi garı gebe çıhtı😛iha:
:laugh::laugh::laugh: 😛iha:
akşam akşam ne güldüm yaaa
ayy iyiki varsınızzzz kızlarr
buarada tatlişkolarım problemleri hallettimmm geldimmmmm
ama bi şitres bi şitress kafayı yedim ağla ağla öldümmmm
ama şincikk iyiyimm kurabiyelerrr 🙂
canımmmm kıyamam sana nolur gereksiz şeyler ya da kişiler için kendini stres altına alma! çok şükür halletmişsin. sen zaten bir de duygusalsın şimdi ondandır ağlaman. iyi olmana sevindim.
hoşgeldin canım bu aralar var zaten bu sitede bişeyler ya giremiyorum ya kopup gidiyorum sonra uğraşmaktan sıkılıp çıkıyorum böylece size selamsız sabahsız bir hoşçakal demeden çıkmış oluyorum:laugh:
😛iha:Haay sen çok yaşa emi doğru diyorsun valla bak şimdi senin mesajını okurken ne geldi aklıma şu çöpleri karıştıranlar var ya neler buluyorlardır demi.düşünsenize:
-Annnaaa bah hele leyn bu çöpten de bi garı gebe çıhtı😛iha:
canımmmm kıyamam sana nolur gereksiz şeyler ya da kişiler için kendini stres altına alma! çok şükür halletmişsin. sen zaten bir de duygusalsın şimdi ondandır ağlaman. iyi olmana sevindim.
canım geçen ay benim reglim 3 gün geçmişti ve 3. gün gelmişti malesef, bu yüzden çok üzüldüm ve bu ay kendimi listeye eklemedim. bugün regl günüm zaten. regl olunca buraya haber vereceğim.