Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet canım yaaaaa inşallaaaahhhhh amiiiiiiiiiinnnnnn. sizin dualarınız çok berrak, ben de istiyorum dilacım.
İnanın her daim dua ediyorum sizin için burdakiler ve bir arkadaşım daha var bu ay ki tüp bebekleri yine olmadı birde onun için hep aklımdasınız canım benim

İnanın her daim dua ediyorum sizin için burdakiler ve bir arkadaşım daha var bu ay ki tüp bebekleri yine olmadı birde onun için hep aklımdasınız canım benim

Canım çok sağol, allah kabul eder inşallahh...arkadaşına da üzüldüm ama üzülmesin tüp bebek bazen birkaç deneme gerektiriyor. inşallah yakında tutar.
Geçen haberlerde izlemiştim 43 yaşındaki bir kadın 19 yaşında evlenmiş bebekleri olmayınca 2 kez tüp bebek denemişler ve tutmamış. sonra da pes etmişler. arkadaşları çok ısrar edince iyi deneyelim demişler ve 43 yaşında anne olmuş....mucizeye bakar mısın? kesinlikle üzülmesin tutar mutlaka.

hoşgeldin bize iyi akşamlar canım nasılsın

saaol mrs m iii sizler nasılsınız.. ayın 22 sini bekliyorum. doktora gittim iiisin görünüşte ama filim çekinmeden bişi diyemem dedi. ya filim çekineceksin ya da bebeği unutacaksın yada Allaha yalvaracaksın dedi... ilaçlara alerjim var.. filim çekinemiyorum... bu ay soğan suyunu deneyim diyorum inşallah yarın başlıcam.........

Geri