Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allahtan seninkini sen buldun ....ele güne karşı...neme lazım

Ya da
İki çöpçü konuşurlar:
-EE eeee Hamza abi bugün sende kaç gebe var?
-Hıı dur bakayım aşağıki sokak,köşedeki bidon hııı 6 evet 6 gebe 8 de tek çizgı

canım geçen ay benim reglim 3 gün geçmişti ve 3. gün gelmişti malesef, bu yüzden çok üzüldüm ve bu ay kendimi listeye eklemedim. bugün regl günüm zaten. regl olunca buraya haber vereceğim.
Tamam canım..ama sakın bizi listede sensiz bırakma...orada ol ki..diğer listeye yavaş yavaş yaklaşsın canım

Ya da
İki çöpçü konuşurlar:
-EE eeee Hamza abi bugün sende kaç gebe var?
-Hıı dur bakayım aşağıki sokak,köşedeki bidon hııı 6 evet 6 gebe 8 de tek çizgı
İlahi Dila2..bak bride üzülürüz bu adamcağızların işi çok zor diye...oysa bayağı magazinsel bir yanı var işlerinin...ne bulduklarını asla bilemeyiz

canım geçen ay benim reglim 3 gün geçmişti ve 3. gün gelmişti malesef, bu yüzden çok üzüldüm ve bu ay kendimi listeye eklemedim. bugün regl günüm zaten. regl olunca buraya haber vereceğim.
Canım hatırlıyorum benim son regl tarihim seninle aynıydı bir önceki adette de ayni gün olmuştuk.Hadi canım inşallah en kısa zamanda gelirsin arkamdan

İlahi Dila2..bak bride üzülürüz bu adamcağızların işi çok zor diye...oysa bayağı magazinsel bir yanı var işlerinin...ne bulduklarını asla bilemeyiz
Elbette her işin eğlenceli bir kısmı vardır herhalde.bu sadece hamilelik testi konusu kimbilir daha neler buluyorlardır.Tamam biraz kirli bir iş olabilir ama her işin zevkli yanları vardır.Ben olsam mesela karakter tahlili yapardım bulduklarımla.Bide hergün aynı çöpü karıştırdığını düşün.aynı kişilerin attığı çöpler.Adamların artık huyunu suyunu anlardım kim karısıyla kavga etmiş kim barışmış değil mi ama😛iha:Hiçbir iş küçümsenmeye gelmez.her işin bir saygı duyulacak yanı vardır.