İnanın her daim dua ediyorum sizin için burdakiler ve bir arkadaşım daha var bu ay ki tüp bebekleri yine olmadı birde onun için hep aklımdasınız canım benim
Elbet olacak..Allah hiçbir kulunu boş çevirmez...sadece istemeyi ve aldığımızda şükretmeyi bilelim ister...yoksa o ,yaradan vermeyi sever ,merhameti büyüktür,cömerttir.
İnanın her daim dua ediyorum sizin için burdakiler ve bir arkadaşım daha var bu ay ki tüp bebekleri yine olmadı birde onun için hep aklımdasınız canım benim
Canım çok sağol, allah kabul eder inşallahh...arkadaşına da üzüldüm ama üzülmesin tüp bebek bazen birkaç deneme gerektiriyor. inşallah yakında tutar.
Geçen haberlerde izlemiştim 43 yaşındaki bir kadın 19 yaşında evlenmiş bebekleri olmayınca 2 kez tüp bebek denemişler ve tutmamış. sonra da pes etmişler. arkadaşları çok ısrar edince iyi deneyelim demişler ve 43 yaşında anne olmuş....mucizeye bakar mısın? kesinlikle üzülmesin tutar mutlaka.
Yaa kızlar benim kociş geldi beni almaya annemlere gidiyoruz yemeğe malumunuz ben hala mutfağa değil yemek yapmaya ısıtmaya bile giremiyorum.Şimdilik size iyi akşamlar.Dudaklarınız kahkahasız kucaklarınız bebişsiz kalmasın inşallah
Yaa kızlar benim kociş geldi beni almaya annemlere gidiyoruz yemeğe malumunuz ben hala mutfağa değil yemek yapmaya ısıtmaya bile giremiyorum.Şimdilik size iyi akşamlar.Dudaklarınız kahkahasız kucaklarınız bebişsiz kalmasın inşallah
saaol mrs m iii sizler nasılsınız.. ayın 22 sini bekliyorum. doktora gittim iiisin görünüşte ama filim çekinmeden bişi diyemem dedi. ya filim çekineceksin ya da bebeği unutacaksın yada Allaha yalvaracaksın dedi... ilaçlara alerjim var.. filim çekinemiyorum... bu ay soğan suyunu deneyim diyorum inşallah yarın başlıcam.........