aynı durumdayım bende canım bebekten önce kılo vermek sart aslında.bu arada gercek adın dılek mı?Allahım hepimizin göbişine bebk koysun inşallahda benim göbiş şimdiden aldı başını gitti valla, kilo vermem lazım aslına bakarsanız.
canım gün geçmiş diye sakın bırakmayın, regl olacağın güne kadar gün aşırıya devam edin. belli olmaz yani 🙂
selzehcim benim ailem bursada ben istanbula evlendim 3 sene oluyor, bursada kaplıkaya tarafında evimiz.
Kızlar hepinizi çok öpüyorum hoşça kalın...sevgileerrrr
ammada saf yaptım kendimi 🙂
antep sarması değilim kız ben kestane şekeriyim aslen BURSAlıyım ayıptır söylemesi
bende ovulasyon testını yaptım tekrar bugün veeee bos yüz çıktı yanı benım yumuoslar çatlamıs hayırlısı olsun bakalım
kız bende bursada otuyorum sen neresındensın
fıstıklar ben biraz yatıcam sancım var sizi bırakmakta çokm zor ama kendinize iyi bakın ve inş rabbim en kısa eeeeennnnnnnn kısa zamanda evlat sevgisini tatırsın bize diyerek gidiyorum
Kızlar hepinizi çok öpüyorum hoşça kalın...sevgileerrrr
canım benimmmm ovulasyon testi yumurtladığını gösteren bi aletbu ovulasyon testi nasıl bişey kızlar hangi dönemde ne için yapılıyor biraz bilgi please...
benım aılemde davutkadıda otuyor ama ben esentepeye gelın gıttım yıne bursadayım yanı
bu ovulasyon testi nasıl bişey kızlar hangi dönemde ne için yapılıyor biraz bilgi please...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?