Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne var ne yok bakim kizlar?? Bu zavalli arkadasiniza komplo kurmuslar bu is yerinde guya tatil yaptim geldim geberdim 2 haftadir tatildeyken birikenleri bitirecegim diye 🙁🙁 Halada bitmis sayilmaz ama yetti gariiiii canima tak etti girdim bende siteye bugun yine dokturmussunuz ne guzel ben malesef katilamadim 🙁🙁 Ama isler azalinca telafi edecegiz insallah..

Ayy ne guzel Chatlagim ve Mrs. M hala regl olmamislar.. insallah mubarek gun olan cuma gunu bizlere guzel haberler verirler..
canımmm yaa sen mi kurtaracan şirkete boşverrrrrrrrrr
evet hala olmadık hayırlısı inş da olmayız bebemm
sen nasılsın lokumumm nasıl gidiyo
varmı çalışma falan
🙂

anammmm yazım gülüm gelmişşşşşşşşşşşşşş 😀
bidenem hoşgeldin

Hosbuldum gulummmm 😉

canımmm yaa sen mi kurtaracan şirkete boşverrrrrrrrrr
evet hala olmadık hayırlısı inş da olmayız bebemm
sen nasılsın lokumumm nasıl gidiyo
varmı çalışma falan
🙂

Kurtarmiycam tabi ama haftaya raporlar hazirlanacak ve bitmesi lazim 🙁🙁

Cok cok cokkkkk umutluyum bu ay senden icime cok guzel seyler doguyor fistigim hadi hayirlisi olsun 😉

Ben iyiyim cok sukur her tarafim agriyor ama hasta mi olacam nedir 🙁🙁

Calismalar bitti artik bekleme asamasina geldik canim.. Aslinda diger regl gunune kadar devam etsek mi diyorum ama hadi tuttuysa zarar vermemek adina ara verdim ben 🙂 Hayirlisi bu ayda boyle deneyelim bakalim..

Hosbuldum gulummmm 😉

Kurtarmiycam tabi ama haftaya raporlar hazirlanacak ve bitmesi lazim 🙁🙁

Cok cok cokkkkk umutluyum bu ay senden icime cok guzel seyler doguyor fistigim hadi hayirlisi olsun 😉

Ben iyiyim cok sukur her tarafim agriyor ama hasta mi olacam nedir 🙁🙁

Calismalar bitti artik bekleme asamasina geldik canim.. Aslinda diger regl gunune kadar devam etsek mi diyorum ama hadi tuttuysa zarar vermemek adina ara verdim ben 🙂 Hayirlisi bu ayda boyle deneyelim bakalim..

hımmm anladım canikomm
benimkide kuduruyo bişi de diyemiom çalışmakda istemiom varsa bişi olmasın diye napcaz bilmiommm
cuma gelsin bir an önce 🙁((

hımmm anladım canikomm
benimkide kuduruyo bişi de diyemiom çalışmakda istemiom varsa bişi olmasın diye napcaz bilmiommm
cuma gelsin bir an önce 🙁((

Kizz dokundurma sen bu aralar kendine hatta kalkan falan tasi yaninda 🙂

Allah korusun birsey olmasin tam tutunma zamani guzelim.. En azindan cuma test yapincaya kadar dokundurma 😉

Kiz sende esine soyle dersin;

sali sallanir
carsamba carsafa dolanir
persembe perisanlik
cuma mubarek gun
cumartesi pazar hafta sonu
pazartesiyede yeni atlattik zaten hahahahaha

Kizz dokundurma sen bu aralar kendine hatta kalkan falan tasi yaninda 🙂

Allah korusun birsey olmasin tam tutunma zamani guzelim.. En azindan cuma test yapincaya kadar dokundurma 😉

Kiz sende esine soyle dersin;

sali sallanir
carsamba carsafa dolanir
persembe perisanlik
cuma mubarek gun
cumartesi pazar hafta sonu
pazartesiyede yeni atlattik zaten hahahahaha
dimi bebemm ya zar zor tutturuyoz zatennn
bişii olmasın şinciii 🙂

Kizzzlar cikis saatim geldi malesef burdadan cikmam lazim 🙁🙁 Bunlari insallah telafi edecegiz ilerki zamanlarda..

Sizleri cok seviyorum.. herkese hayirli aksamlar..

opuyorum sizleri

Geri