Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

çooook haklısın tatlım yaaa erkeklerı anlamak hem kolay hem bı okadar zor...destegın ıcın sagoll

kızlarrrr
ben kan testi yaptırsam çıkar dimi
ne zaman çıkar hemen sonuç alınıyomu kudurdum 😀
yaptırsam mı kiiii
ama nasıl iş yerinden izin alıcammm 🙁
ayyyyy artık beklemek yoruyo son günüm geçmio

ne güzel anlatın fıstıklı kurabiyem valla içimdekileri söledin yani ...seni yılın güzin ablası seçiyorum canm tahtımı elimden aldın ya aşkolsun 😛iha:

Yaaa zaten guzin abla aslinda benimde caktirmiyom 😛 gizli gizli buralarda takiliyom hehehe 🙂 😱rkide:

çooook haklısın tatlım yaaa erkeklerı anlamak hem kolay hem bı okadar zor...destegın ıcın sagoll

Aynen canim.. bosunada anlamaya calismamak lazim zaman kaybi 🙂 Gerektigi yerde suyuna gideceksin gerektigi yerde suya goturup susuz getireceksin 🙂

Rica ederim canim ne demek.. birazda olsa yardimim olursa ne mutlu bana..

iyiyim fıstığım seni gördüm daha iyi oldum ya biraz az çalış ölecen kız yorgunluktan

Bende sizleri gordum daha iyi oldum cilekli dondurmalarim benim..

az calisayim demi 🙂 dogru diyon ben mi bitirecem bunlarin isini pehhhh

dur kiz dur o kadar bekledin kudurma simdi 🙂 yarin dedin yarin yap.. Cuma mubarek gun benim sabah erkenden kalk yap testini.. Allahin izni ile positif cikarsa hemen gider kan testide yaptirirsin..

hehe sen simdi gecede uyuyamazsin 🙂 bende oyle olmustu gecen ay 🙂 test yapacam diye butun gece heyecandan tuvaletim geldigi halde tuvaletimi tutmustum ee tabi uyuyamamistim 🙂 ustune ustluk negatif cikmistida inanmamistim 3 tane testi helak etmistim hahah 🙂 Ne kadar salak bi gariyim ben yaw

stres yapma fıstıklı kurabiyem kanda çıkar tabiki i,stersen yap hemen tabi izin alaabilirsen benim daha çok günüm var ama bende sabırsızlanıyorum yarın yapsammı diye heyecandan azdaha banyoda düşcekti az önce

yaa buarada ben hepinizi okadar çok merak ediyorum ki
avatarlara resimlerimizi mi koysak kızlar en azından bi süree

Aynen bende zaten merakli melahatin tekiyim bu kadardir bu soruyu benim sormamam cok buyuk bir basari benim acimdan 🙂

Ya aslinda isterim koymak ama bir taraftanda cekiniyor insan burda hassas konulari belkide birbirimizi tanimadigimiz icin konusuyoruz en rahat halimizle anlatabiliyoruz sizden cekindigim icin degil ama tanidik biri goruverir diye cekiniyorum 🙂 nasil cozcez bu konuyu canlarim? belirli bi gun ve saat belirleyip 1 saat boyunca avatarlarimizda resim mi koysak acaba 🙂 Melekler mekani bulusma saati .. gece yapariz kimsecikler gormez

slm kızlar chatlak warya ben çatladım ortadan ikiyee heee. yarın gelsede çabucak öğrensekkk ayyy hadi hayırlısı inşallaaaahhh kurabiyeemm