Yazgulu24 Hamiş Melek 14 Ocak 2010 #31.351 Ben geldim.. bakin yarim saat olan ogle arami bile kisalttim bensiz resim mesim koyarsiniz diye 🙂 Koyan oldumu?
Ben geldim.. bakin yarim saat olan ogle arami bile kisalttim bensiz resim mesim koyarsiniz diye 🙂 Koyan oldumu?
Yazgulu24 Hamiş Melek 14 Ocak 2010 #31.352 ayşegüüll' Alıntı: annnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm gözümüz aydın arkadaşlar bi psikopat daha dünyaya geldi vatana hayırlı uğurlu olsun😛iha: Genişletmek için tıkla ... Hehehehe kim ben mi? ifffftiraaaaaa 😛 Allahim kuru iftiralardan koru ya Rabbim.. Aminnnn 😛iha:
ayşegüüll' Alıntı: annnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm gözümüz aydın arkadaşlar bi psikopat daha dünyaya geldi vatana hayırlı uğurlu olsun😛iha: Genişletmek için tıkla ... Hehehehe kim ben mi? ifffftiraaaaaa 😛 Allahim kuru iftiralardan koru ya Rabbim.. Aminnnn 😛iha:
Yazgulu24 Hamiş Melek 14 Ocak 2010 #31.353 Sizi kacaklar siziiiii nerelere gittiniz bakayim?? bi yemege gittim kimsecikler kalmamis 🙁🙁
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 14 Ocak 2010 #31.355 Yazgulu24' Alıntı: Sizi kacaklar siziiiii nerelere gittiniz bakayim?? bi yemege gittim kimsecikler kalmamis 🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... yazım gülüm ben burdayımmmmm ama ses seda cıkmıyo kımseden
Yazgulu24' Alıntı: Sizi kacaklar siziiiii nerelere gittiniz bakayim?? bi yemege gittim kimsecikler kalmamis 🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... yazım gülüm ben burdayımmmmm ama ses seda cıkmıyo kımseden
Yazgulu24 Hamiş Melek 14 Ocak 2010 #31.356 mrs m.' Alıntı: merhaba hanımlar nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... Merhaba canim hosgeldin.. iyiyiz cok sukur ya sen nasilsin? Var mi bir gelisme?
mrs m.' Alıntı: merhaba hanımlar nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... Merhaba canim hosgeldin.. iyiyiz cok sukur ya sen nasilsin? Var mi bir gelisme?
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 14 Ocak 2010 #31.357 Yazgulu24' Alıntı: Sizi kacaklar siziiiii nerelere gittiniz bakayim?? bi yemege gittim kimsecikler kalmamis 🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... geldim geldim bende yemek yedim az daha düşcektim yine noluyo ya bana bebişlere bişi olcak diye ödüm koptu daha tutup tutmadığı bile belli diil zaten
Yazgulu24' Alıntı: Sizi kacaklar siziiiii nerelere gittiniz bakayim?? bi yemege gittim kimsecikler kalmamis 🙁🙁 Genişletmek için tıkla ... geldim geldim bende yemek yedim az daha düşcektim yine noluyo ya bana bebişlere bişi olcak diye ödüm koptu daha tutup tutmadığı bile belli diil zaten
Yazgulu24 Hamiş Melek 14 Ocak 2010 #31.358 tatlı cadı' Alıntı: yazım gülüm ben burdayımmmmm ama ses seda cıkmıyo kımseden Genişletmek için tıkla ... Cikmiyor bacim kacaklar kacmislar cunku 🙂 gelsinlerde beraber seans yapalim onlara 🙂 :n028::n028::n028:
tatlı cadı' Alıntı: yazım gülüm ben burdayımmmmm ama ses seda cıkmıyo kımseden Genişletmek için tıkla ... Cikmiyor bacim kacaklar kacmislar cunku 🙂 gelsinlerde beraber seans yapalim onlara 🙂 :n028::n028::n028:
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 14 Ocak 2010 #31.359 mrs m.' Alıntı: merhaba hanımlar nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... iyiyiz kurabiyem asıl sen nerelerdesin bakalm ?
mrs m.' Alıntı: merhaba hanımlar nasılsınız bakalım Genişletmek için tıkla ... iyiyiz kurabiyem asıl sen nerelerdesin bakalm ?
T tatlı cadım Yeni Üye Üye 14 Ocak 2010 #31.360 Yazgulu24' Alıntı: Cikmiyor bacim kacaklar kacmislar cunku 🙂 gelsinlerde beraber seans yapalim onlara 🙂 :n028::n028::n028: Genişletmek için tıkla ... bekleyelım bariiii hele bı gelsınlerde toplanalım...bütün kızlar toplandık toplandık yapalımmm:laugh:
Yazgulu24' Alıntı: Cikmiyor bacim kacaklar kacmislar cunku 🙂 gelsinlerde beraber seans yapalim onlara 🙂 :n028::n028::n028: Genişletmek için tıkla ... bekleyelım bariiii hele bı gelsınlerde toplanalım...bütün kızlar toplandık toplandık yapalımmm:laugh: