Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

avatara resim koymak çok kolay profile gelip üye resminden koyuluyo kızlar bi 5-10 dk bilem olurrr
kanımca 😀

evet yoruldum valla 🙂 canım benim günüm 12 siydi, yani gecikmedeki 3. gün... ama geçen ay da gecikme yaşamıştım.

tutmadım 🙂 1 ya da 1 buçuk saat önce gitmiştim. aklımda kalacağına yapayım dedim, stres yaparım gecikir daha da diye canımmm. ayyy banyoya bıraktım çıkmadı diye 🙁(( yani hala regl gelebilir ben en iyisi bekleyeyim. bu arada ateş ölçmüyorum ama sabah yataktan kalkmadan bugün ölçtüm 36.6 çıktı. bekleyeyim daha iyi.

kiz git bi bak banyo uzak yerde mi 🙂 Ben 2-3 gun sonra bile baktiydim silik milik birsey yokmu diye 🙂 bakmaktan gozum sasi olmustu hatta hahaha 🙂

sen yarin birde sabah idrarinla yap canim sonrada rahatla artik.. Hakkinda hayirlisi olsun ah bizim bu kafaya takmalarimiz yok mu stresten kendi bunyelerimizi alt ust ediyoruz 🙁🙁

canim bu ates olcme olayi galiba sadece duzenli olcersen yarari oluyormus.. ama ben bi ara denemistim herseyim gibi o da dengesiz cikti haha 🙂 bi gun 37.2 cikiyordu ertesi gun 36.6 sonra geri 37.4 falan 🙂

kız ozaman sen yakında çift çizgiyi bulursun ha ayşegüll dediydi dersin bak...

bulcam kiz bulcam olmadi kendim cizecem kirmizi kalemle 🙂 en azindan yalanciktanda olsa hayatimda bir defa cift cizgi gormus olurum fena mi 🙂

kızlarrr geldimm nettiniz resim olayınııı

bacim bunlar su koyverdi 🙂 bize kaldi yine resim olayi hehe 🙂 Hadi sen basla 🙂

avatara resim koymak çok kolay profile gelip üye resminden koyuluyo kızlar bi 5-10 dk bilem olurrr
kanımca 😀

benim kanimcada aynen oyle olur 🙂

anam ben yapamam çok korkuyom ya

Sen zaten bi dur bakem daha kac gun var 🙂 sabir sabir gulum benim

tamam da canım bende ısyerındeyım burda yok bılgısayarda resmım bellı bı saat ayarlansa olur yanı bu iş

aksam mi yapsak o zaman? herkes evdeyken? ne bileyim..

Geri