oylede ben hep hamıle kaldıgımda ılkı gıbı olacak sandım bunda cok cekıyorum cnm
cnm ne guzel mıde yanmasıda eklenınce uyku haram oluyo ama sanırım daha fazla olacak bu uykusuzlukcanım, benim de 8 haftam kaldı aynı tarihlerde doğum yapıcaz sanırım. gece boyunca uyuyamamak benim de en büyük sıkıntım. umarım kalan 8 hafta da böyle geçmez
amın canımAllah kolaylık versın canım benım🙂
cnm akıntın var galıba bende adet olacagım hafta kahverengıne yakın akıntım olmustu hemde baya cok adet oldum dıye wcden cıkmıyodum ıns sende hamıssındır cnm
kızlar hepinizi öpüyorum benim spora gitmem lazım malum 10 kilo daha vermeliyim..görüşmek üzere..
amin canımmm inşallahamın cnm sızlerede nasıp etsın allah
ayşegül canım ben kaçırmışım sen tüp bebek mi yaptırdın günaydın yani bana :laugh:ayyy cvanım inşallah tutmuştur olumlu sonuç alırsın inşallah canımın içi.inş yarabbim buay baya hamilikten umutluyum tüp bebek olduğu için canım seninde
dualarında olmak isterim canım neolur tutsun diye sende dua et bana olurmu lütfennnnnnnn:laugh:
hayırlı sağlıklı doğum geçirirsin inşallah canımhıc sorma benım heycan dorukta sankı ılk kez dogum yapacakmıs gıbı
cnm benım ıkı gun gecınce oglen bı saatlık sıkmayla test yaptım oyle 5 dk felan beklemedım ıslanınca cıktıayy inşallah bebeğimmm yaaa inş.....
hastalandım sanıyorum hep ama yok ş,imdilik bişi inş da olmaz canımcımmm
bakalım akşama yapabilirim testi en geç yarın sabah
akşam çıkmaz diye korkuyorum açıkcası 😀
görüşürüz güzelimmmm
güle güle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?