amın cnm sızlerede nasıp etsın allahrabbim kolay dogum nasip etsin insallah sagliklica kucagina alirsin canim
amın cnm sızlerede nasıp etsın allahrabbim kolay dogum nasip etsin insallah sagliklica kucagina alirsin canim
amın cnm ınş sızlerınde dogum haberlerını alacam
hıc sorma benım heycan dorukta sankı ılk kez dogum yapacakmıs gıbıayyy ne güzel azıcık kalmış yavruna kavuşmana az kalmış
cnm dualarım hepınızle ınş hayırlı zamanda hamiş kalırsınızinş yarabbim buay baya hamilikten umutluyum tüp bebek olduğu için canım seninde
dualarında olmak isterim canım neolur tutsun diye sende dua et bana olurmu lütfennnnnnnn:laugh:
oh oh ne güzel21 kişi onlineeeeeee
![]()

sagol bıtaem22 olduuuuuuuuu ........... YAZGÜNEŞİ canım , doğumun kolay olur inşaallah hayırlısıyla, sağlıkla alırsın kucağına bebişini ...
aminnnnnn canim isallahamın cnm sızlerede nasıp etsın allah
canım, benim de 8 haftam kaldı aynı tarihlerde doğum yapıcaz sanırım. gece boyunca uyuyamamak benim de en büyük sıkıntım. umarım kalan 8 hafta da böyle geçmezevet 8 hafta kaldı. amın
cnm akıntın var galıba bende adet olacagım hafta kahverengıne yakın akıntım olmustu hemde baya cok adet oldum dıye wcden cıkmıyodum ıns sende hamıssındır cnm21 kişi onlineeeeeee
![]()