slm kıslar nasılsınız
e iyi tontişim için öyle rahat edecekse öyle yap tabii..mayısa kadar olur inşallah da gerek kalmaz..
amiiinn , inşaallah...
slm kıslar nasılsınız
e iyi tontişim için öyle rahat edecekse öyle yap tabii..mayısa kadar olur inşallah da gerek kalmaz..
hoşgeldin iyiyiz noolsun bebek koşturmacası oldu muydu olmadaıysa niye olmuyodu işte🙂slm kıslar nasılsınız
regl zamani geÇen arkadaŞlarimizin lİstesİ
:hıms:bekleyen arkadaŞlarimizin lİstesİ :hıms:
hamİle kalan arkadaŞlarimizin lİstesİ 

ıyıyız canım sen nasılsın🙂
hoşgeldin cnm
Merhaba canım hoşgeldin.
hosbulduk bende ıyı dıyelım ıyı olsun artık uykusuzluk basladı sersem sersem gezıyorum ortalıktaiyiz canimhosgeldin sen nasilsin
ıns olacak hepınızın bırer bırer tatlımhoşgeldin iyiyiz noolsun bebek koşturmacası oldu muydu olmadaıysa niye olmuyodu işte🙂
slm kıslar nasılsınız
canım çok üzüldüm bende regl oldum hemde erkenden napalım canım hayırlısı böyleymişKızlar merhaba,
Ben bugün regl oldum, hem de gecikmenin tam 4. gününde ve ateşim 36.6 yken. Yine yok yine yokkkkk... Allahım ne zaman benim zamanım gelecek??? Bende yok umarım chatlaktan hayırlı haberi alırız.
Şimdi gitmeliyim sonra konuşuruz, sevgiler.
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo bakalım hamişliksenin doğuma az kaldı heralde tatlım hayırlısyla Allah snada sağlıklı doğum nasip etsinslm kıslar nasılsınız
ıns olacak hepınızın bırer bırer tatlım