Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız daha bitmedi tatil dönüşü işler anam dünyayı senmi kurtarıcan az çalış bebk için çaliş işde çaliş ölecen kız inş beklediğine değer bitanem inş bebğin karnındaır

Aysegüüllüm,heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki,bende sabahı nasıl edeceğimi bilmiyorum ama şu var kesinlikle arkadaşlarımızın dediği gibi negatif çıkarsa daha çok yeni olduğu için de olabilir ve senin hassas kalbin hemencecik üzüleblir.Belki biraz daha mı beklesen acaba.Hatta belki de benim de beklemem gerekir,chatlakk en az 4 gün bekleri adeti geçtikten sonra.Ama ben sanırım salı sabahı bir test yapacağım tabi adetim gelmemişse,ama ikinci bir test daha aldırdım yani 2 test,onu da daha sonra yapacağım.Yani eğee çok üzülmem dersen canım yap bir test,negatif çıksada hemen aldanma,biraz daha zaman geçince diğerini yap güzelim.Ayşegüüllüm hep buradayız,sonuç ne olursa olsun.Sen çok tatlsısın,heyecanını yerim senin ben.

Yazım gülüm bidanem nassın birazdan derse gideceğim sana bir nassın diyeyim dedim.Bu radaki herkesin hamileliğine çok seviniyorum.kendi arkadaşımmış yıllarımı geçirmişim gibi ama chatlak ve senin durumun çok farklı(kimse alınmasın lütfen)chatlağın hamileliğini eşime bile söyledim.birde senden gelirse çok mutlu olacağım.hadi canım elini çabuk tut da daha çok mutlu olalım