ne guzel ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allahım ıste aynı sorunu ben yasamıstım ve bebısımı kaybettım tutunamamıstı neyse oyuzden sormustum sagol aysegulum cevabın ıcın.ayrıca bekle yapma testı .bak bozusuruz yoksa üzülmenı ıstemıyoruz vanım sabret bıraz olmazmı
olur canım isteğim kaçtı biranda zaten daha test yapasım kalmadı canım
Biz iyiyiz bitanem herşey gayet yolunda.Hem şimdi sen çok heyecenlısın bunu dert etme sormadım falan diye.Bana kalırsa o testleri al ablana çık ve iki gün sonra sana vermesi için ona ver.yoksa evde olursa o testler sürekli yapmak isteyeceksin ve seni kurcalayacak durmadan.bu sigara içmek gibi nasıl elinin altında paket varken sigarayı bırakamıyorsan elinin altında bulunan test de sürekli beni yap beni yap diyecek.kafanı bulandırma daha çok erken test yapmak için.ya tutunmaya çalışıyorsa strese sokma bebişinipeki nezaman yapıyım sence bitanem akıl ver ozaman bana bu arada kendi derdime düşüp senin melişi sormayı unuttum canım varmı bi glişme inş herşey yolundadır rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip eder inş
Yettim kiz yettim iyiki 10 gun bi tatile gittim burnumdan geldi ha 10 gunluk geride kalan islerle bogusuyorum 🙁🙁
Sen nasilsin merakli melis 🙂 testleri almissin.. aynen bende sabah test aldim evimde bulunsun diye ama daha gunume 4 gun var.. ondan sonra kesin bir 3-4 gun daha beklerim test yapmak icin ama maksat evimde bulunsun hehe 🙂
olur canım isteğim kaçtı biranda zaten daha test yapasım kalmadı canım[/QUOTE' Alıntı:bak sımdı ne oldu kı canım benım zamanı gelmeden dılanın da dedıgı gıbı uzulme dıye dıyoruz yarın sabah yap ozaman olmazmı?sen uzulursen bızde uzulucez ama sen ıstermısın uzmeyı?
Amin canım Allah hepinize nasip etsin bu duyguyuınsallah gebelıgın sorunsuz devam eder ve saglıkla alırsın kucagına ınsallah cok sevındım canım
nolsun bende aynı çalışmalara dewam benim daa günüme çok war ama bekliyoruz işte öleee gidio günler senn az kaldı dimiSende sagol guzelim.. Ben iyiyim cok sukur.. gunleri sayiyorum iste her zamanki gibi 🙂 Say say bitiremedim🙂
Sende ne var ne yok bakalim taze gelin 🙂
Biz iyiyiz bitanem herşey gayet yolunda.Hem şimdi sen çok heyecenlısın bunu dert etme sormadım falan diye.Bana kalırsa o testleri al ablana çık ve iki gün sonra sana vermesi için ona ver.yoksa evde olursa o testler sürekli yapmak isteyeceksin ve seni kurcalayacak durmadan.bu sigara içmek gibi nasıl elinin altında paket varken sigarayı bırakamıyorsan elinin altında bulunan test de sürekli beni yap beni yap diyecek.kafanı bulandırma daha çok erken test yapmak için.ya tutunmaya çalışıyorsa strese sokma bebişini
tamam tatlı merak etme daha yapasım kalmadı zaten çok haklısn ya iyiki geldin duaların üstümüde hep biliyorum canım ama buay bana ismimle dua et neolur hamişlerin duasnı kabul eder rabbim inş kolaylamşdır hamişliğin hala devam ediyomu miğde bulantların
aminn dilam ya sen bize bol bol dua et iki canlısın ya kesin tutar.. dilacım tekmeler filan hissedilmeye başladınmı. uyurken bi anda uyandırıyomu seni.. mide bulantıların bittimi.. bahsetsene kendinden nasıl gidio hamilelik.. adını buldunuzmu peki ne koycaksınızAmin canım Allah hepinize nasip etsin bu duyguyu
Yazım gülüm bidanem nassın birazdan derse gideceğim sana bir nassın diyeyim dedim.Bu radaki herkesin hamileliğine çok seviniyorum.kendi arkadaşımmış yıllarımı geçirmişim gibi ama chatlak ve senin durumun çok farklı(kimse alınmasın lütfen)chatlağın hamileliğini eşime bile söyledim.birde senden gelirse çok mutlu olacağım.hadi canım elini çabuk tut da daha çok mutlu olalımYettim kiz yettim iyiki 10 gun bi tatile gittim burnumdan geldi ha 10 gunluk geride kalan islerle bogusuyorum 🙁🙁
Sen nasilsin merakli melis 🙂 testleri almissin.. aynen bende sabah test aldim evimde bulunsun diye ama daha gunume 4 gun var.. ondan sonra kesin bir 3-4 gun daha beklerim test yapmak icin ama maksat evimde bulunsun hehe 🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?