Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ne guzel ınsallah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın allahım ıste aynı sorunu ben yasamıstım ve bebısımı kaybettım tutunamamıstı neyse oyuzden sormustum sagol aysegulum cevabın ıcın.ayrıca bekle yapma testı .bak bozusuruz yoksa üzülmenı ıstemıyoruz vanım sabret bıraz olmazmı

olur canım isteğim kaçtı biranda zaten daha test yapasım kalmadı canım

peki nezaman yapıyım sence bitanem akıl ver ozaman bana bu arada kendi derdime düşüp senin melişi sormayı unuttum canım varmı bi glişme inş herşey yolundadır rabbim sağlıcakla kucağına almak nasip eder inş
Biz iyiyiz bitanem herşey gayet yolunda.Hem şimdi sen çok heyecenlısın bunu dert etme sormadım falan diye.Bana kalırsa o testleri al ablana çık ve iki gün sonra sana vermesi için ona ver.yoksa evde olursa o testler sürekli yapmak isteyeceksin ve seni kurcalayacak durmadan.bu sigara içmek gibi nasıl elinin altında paket varken sigarayı bırakamıyorsan elinin altında bulunan test de sürekli beni yap beni yap diyecek.kafanı bulandırma daha çok erken test yapmak için.ya tutunmaya çalışıyorsa strese sokma bebişini

Yettim kiz yettim iyiki 10 gun bi tatile gittim burnumdan geldi ha 10 gunluk geride kalan islerle bogusuyorum 🙁🙁

Sen nasilsin merakli melis 🙂 testleri almissin.. aynen bende sabah test aldim evimde bulunsun diye ama daha gunume 4 gun var.. ondan sonra kesin bir 3-4 gun daha beklerim test yapmak icin ama maksat evimde bulunsun hehe 🙂

kız daha bitmedi tatil dönüşü işler anam dünyayı senmi kurtarıcan az çalış bebk için çaliş işde çaliş ölecen kız inş beklediğine değer bitanem inş bebğin karnındaır

Biz iyiyiz bitanem herşey gayet yolunda.Hem şimdi sen çok heyecenlısın bunu dert etme sormadım falan diye.Bana kalırsa o testleri al ablana çık ve iki gün sonra sana vermesi için ona ver.yoksa evde olursa o testler sürekli yapmak isteyeceksin ve seni kurcalayacak durmadan.bu sigara içmek gibi nasıl elinin altında paket varken sigarayı bırakamıyorsan elinin altında bulunan test de sürekli beni yap beni yap diyecek.kafanı bulandırma daha çok erken test yapmak için.ya tutunmaya çalışıyorsa strese sokma bebişini

tamam tatlı merak etme daha yapasım kalmadı zaten çok haklısn ya iyiki geldin duaların üstümüde hep biliyorum canım ama buay bana ismimle dua et neolur hamişlerin duasnı kabul eder rabbim inş kolaylamşdır hamişliğin hala devam ediyomu miğde bulantların

Aysegüüllüm,heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki,bende sabahı nasıl edeceğimi bilmiyorum ama şu var kesinlikle arkadaşlarımızın dediği gibi negatif çıkarsa daha çok yeni olduğu için de olabilir ve senin hassas kalbin hemencecik üzüleblir.Belki biraz daha mı beklesen acaba.Hatta belki de benim de beklemem gerekir,chatlakk en az 4 gün bekleri adeti geçtikten sonra.Ama ben sanırım salı sabahı bir test yapacağım tabi adetim gelmemişse,ama ikinci bir test daha aldırdım yani 2 test,onu da daha sonra yapacağım.Yani eğee çok üzülmem dersen canım yap bir test,negatif çıksada hemen aldanma,biraz daha zaman geçince diğerini yap güzelim.Ayşegüüllüm hep buradayız,sonuç ne olursa olsun.Sen çok tatlsısın,heyecanını yerim senin ben.

Yettim kiz yettim iyiki 10 gun bi tatile gittim burnumdan geldi ha 10 gunluk geride kalan islerle bogusuyorum 🙁🙁

Sen nasilsin merakli melis 🙂 testleri almissin.. aynen bende sabah test aldim evimde bulunsun diye ama daha gunume 4 gun var.. ondan sonra kesin bir 3-4 gun daha beklerim test yapmak icin ama maksat evimde bulunsun hehe 🙂
Yazım gülüm bidanem nassın birazdan derse gideceğim sana bir nassın diyeyim dedim.Bu radaki herkesin hamileliğine çok seviniyorum.kendi arkadaşımmış yıllarımı geçirmişim gibi ama chatlak ve senin durumun çok farklı(kimse alınmasın lütfen)chatlağın hamileliğini eşime bile söyledim.birde senden gelirse çok mutlu olacağım.hadi canım elini çabuk tut da daha çok mutlu olalım

Geri