bak sımdı ne oldu kı canım benım zamanı gelmeden dılanın da dedıgı gıbı uzulme dıye dıyoruz yarın sabah yap ozaman olmazmı?sen uzulursen bızde uzulucez ama sen ıstermısın uzmeyı?
tabiki üzülmenizi istemem tatlım sabırsızım ben anneme diyorum ben dokuz aylıkmıyım diye evet diyo niye sordun nasıl durmuşum diyorum ya dokuz ay orda ben sklmamişmıyım 😛iha:
kız daha bitmedi tatil dönüşü işler anam dünyayı senmi kurtarıcan az çalış bebk için çaliş işde çaliş ölecen kız inş beklediğine değer bitanem inş bebğin karnındaır
Bitmedi malesef.. yarinda tum gun yokum kursa gitmem lazim 🙁 hicte canim istemiyor ama ilk yardim kursu mecbur is yerinde en az iki kisinin yapmasi gerekiyor..
ah canim dunyayi degilde yakinda kendimi kurtaracagim derrrrmisim 🙂 saka saka iste canim az kaldi ama daha bitiremedim..
Aysegüüllüm,heyecanını o kadar iyi anlıyorum ki,bende sabahı nasıl edeceğimi bilmiyorum ama şu var kesinlikle arkadaşlarımızın dediği gibi negatif çıkarsa daha çok yeni olduğu için de olabilir ve senin hassas kalbin hemencecik üzüleblir.Belki biraz daha mı beklesen acaba.Hatta belki de benim de beklemem gerekir,chatlakk en az 4 gün bekleri adeti geçtikten sonra.Ama ben sanırım salı sabahı bir test yapacağım tabi adetim gelmemişse,ama ikinci bir test daha aldırdım yani 2 test,onu da daha sonra yapacağım.Yani eğee çok üzülmem dersen canım yap bir test,negatif çıksada hemen aldanma,biraz daha zaman geçince diğerini yap güzelim.Ayşegüüllüm hep buradayız,sonuç ne olursa olsun.Sen çok tatlsısın,heyecanını yerim senin ben.
mucizem yine ağlattın beni yaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorum yapmam daha zaten cumaya nekaldı bekliycem ya buay kendimi aşip sabırsızlığımı dondurucam oh şimdi rahatladımm
tamam tatlı merak etme daha yapasım kalmadı zaten çok haklısn ya iyiki geldin duaların üstümüde hep biliyorum canım ama buay bana ismimle dua et neolur hamişlerin duasnı kabul eder rabbim inş kolaylamşdır hamişliğin hala devam ediyomu miğde bulantların
aminn dilam ya sen bize bol bol dua et iki canlısın ya kesin tutar.. dilacım tekmeler filan hissedilmeye başladınmı. uyurken bi anda uyandırıyomu seni.. mide bulantıların bittimi.. bahsetsene kendinden nasıl gidio hamilelik.. adını buldunuzmu peki ne koycaksınız
Canlar sıkıntılar devam ama eskisi kadar kötü değilim yine bulantılarım devam ediyor ama daha önce yerimden kalkamıyordum o kabus günlerim geride kaldı Allah'ıma şükürler.Kıpırtılar en erken 14-16.haftada hissediliyormuş o yüzden hissedemiyorum daha.hem o daha çok küçük 10 gün önce dr.a gittik 4.7 cm di bebem benim.dr. cinsiyetini tam söyleyemem ama tahminim erkek demişti.şimdi bizde tam belli olana kadar isim konusunu rafa kaldırdık.Allah'ım sizede nasip etsin inşallah.
mucizem yine ağlattın beni yaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorum yapmam daha zaten cumaya nekaldı bekliycem ya buay kendimi aşip sabırsızlığımı dondurucam oh şimdi rahatladımm
Biliyormusun bu kadar sabır gösteripte cumaya bekleyeceğini öğrenince içimi garip bri his kapladı,sende bir değişik hal var ya,Allahım inşallah hamişsindir.Yarabbim bekleyen herkesleri ne olur yavrularına kavuştur.Ayşegüüllüm,Yazgülü24 ,Desen,mrs-m,Ysm-ysmn,Talı cadı,Şehnaz,Selzeh,esmos .........ve listedeki her güzel bayan.Güzeller güzeli analar olacaksınız,Allahım nasip edecek.
biliyormusun bu kadar sabır gösteripte cumaya bekleyeceğini öğrenince içimi garip bri his kapladı,sende bir değişik hal var ya,allahım inşallah hamişsindir.yarabbim bekleyen herkesleri ne olur yavrularına kavuştur.ayşegüüllüm,yazgülü24 ,desen,mrs-m,ysm-ysmn,talı cadı,şehnaz,selzeh,esmos .........ve listedeki her güzel bayan.güzeller güzeli analar olacaksınız,allahım nasip edecek.
canımm, dileklerin ne kadar güzel, sözlerin ne kadar güzel inan bana sen de çok iyi bir anne olacaksın , rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bebekler nasip eder inşaallah...amiin.
Yazım gülüm bidanem nassın birazdan derse gideceğim sana bir nassın diyeyim dedim.Bu radaki herkesin hamileliğine çok seviniyorum.kendi arkadaşımmış yıllarımı geçirmişim gibi ama chatlak ve senin durumun çok farklı(kimse alınmasın lütfen)chatlağın hamileliğini eşime bile söyledim.birde senden gelirse çok mutlu olacağım.hadi canım elini çabuk tut da daha çok mutlu olalım
Aslı gökçe hayatım senin de adın lstede sende sözlerimin içindesşin fakat bir kez daha söylemek isterim ki Rabbimden bebiş dilediklerimin arasındasın güzeller güzeli taze gelin.
Canlar sıkıntılar devam ama eskisi kadar kötü değilim yine bulantılarım devam ediyor ama daha önce yerimden kalkamıyordum o kabus günlerim geride kaldı Allah'ıma şükürler.Kıpırtılar en erken 14-16.haftada hissediliyormuş o yüzden hissedemiyorum daha.hem o daha çok küçük 10 gün önce dr.a gittik 4.7 cm di bebem benim.dr. cinsiyetini tam söyleyemem ama tahminim erkek demişti.şimdi bizde tam belli olana kadar isim konusunu rafa kaldırdık.Allah'ım sizede nasip etsin inşallah.
Biliyormusun bu kadar sabır gösteripte cumaya bekleyeceğini öğrenince içimi garip bri his kapladı,sende bir değişik hal var ya,Allahım inşallah hamişsindir.Yarabbim bekleyen herkesleri ne olur yavrularına kavuştur.Ayşegüüllüm,Yazgülü24 ,Desen,mrs-m,Ysm-ysmn,Talı cadı,Şehnaz,Selzeh,esmos .........ve listedeki her güzel bayan.Güzeller güzeli analar olacaksınız,Allahım nasip edecek.
canımm, dileklerin ne kadar güzel, sözlerin ne kadar güzel inan bana sen de çok iyi bir anne olacaksın , rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bebekler nasip eder inşaallah...amiin.
ya kızlar ben eyşanla yaz esintisini çok merak ettim haberi olan varmı inş atlatmışarlar sorunlarını sürekli dua ediyorum onlara inş rabbim bebişleirini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim bize en sorunsuzundan hamişlik nasip etsin inş