Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

kız daha bitmedi tatil dönüşü işler anam dünyayı senmi kurtarıcan az çalış bebk için çaliş işde çaliş ölecen kız inş beklediğine değer bitanem inş bebğin karnındaır

Bitmedi malesef.. yarinda tum gun yokum kursa gitmem lazim 🙁 hicte canim istemiyor ama ilk yardim kursu mecbur is yerinde en az iki kisinin yapmasi gerekiyor..

ah canim dunyayi degilde yakinda kendimi kurtaracagim derrrrmisim 🙂 saka saka iste canim az kaldi ama daha bitiremedim..

mucizem yine ağlattın beni yaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorum yapmam daha zaten cumaya nekaldı bekliycem ya buay kendimi aşip sabırsızlığımı dondurucam oh şimdi rahatladımm

mucizem yine ağlattın beni yaaaaaaaaaaaaaa bilmiyorum yapmam daha zaten cumaya nekaldı bekliycem ya buay kendimi aşip sabırsızlığımı dondurucam oh şimdi rahatladımm
Biliyormusun bu kadar sabır gösteripte cumaya bekleyeceğini öğrenince içimi garip bri his kapladı,sende bir değişik hal var ya,Allahım inşallah hamişsindir.Yarabbim bekleyen herkesleri ne olur yavrularına kavuştur.Ayşegüüllüm,Yazgülü24 ,Desen,mrs-m,Ysm-ysmn,Talı cadı,Şehnaz,Selzeh,esmos .........ve listedeki her güzel bayan.Güzeller güzeli analar olacaksınız,Allahım nasip edecek.

canımm, dileklerin ne kadar güzel, sözlerin ne kadar güzel inan bana sen de çok iyi bir anne olacaksın , rabbim okunan ezanların yüzü suyu hürmetine hepimize sağlıklı sıhhatli nurtopu gibi bebekler nasip eder inşaallah...amiin.

Iyiyim bitanem sen nasilsin? fistigim benimde acil cikmam lazim malesef 🙁🙁 off off carsamba burda olursan uzun uzun konusuruz insallah..

Insallah canim bende cok sevindim Chatlagima.. darisi tum bekleyenlerin basina insallah bitanem.. Guzel temennilerin icin cok sagol canim arkadasim..

Kizlar hepinize hayirli aksamlar.. opuldunuz

Aslı gökçe hayatım senin de adın lstede sende sözlerimin içindesşin fakat bir kez daha söylemek isterim ki Rabbimden bebiş dilediklerimin arasındasın güzeller güzeli taze gelin.

ya kızlar ben eyşanla yaz esintisini çok merak ettim haberi olan varmı inş atlatmışarlar sorunlarını sürekli dua ediyorum onlara inş rabbim bebişleirini sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim bize en sorunsuzundan hamişlik nasip etsin inş