Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Aslı gökçe hayatım senin de adın lstede sende sözlerimin içindesşin fakat bir kez daha söylemek isterim ki Rabbimden bebiş dilediklerimin arasındasın güzeller güzeli taze gelin.
ayy çok teşekkr ederim mucizem çoook iyisin çok farklısın saol herşey için sen ilaç gibisin walla ama farklı bi ilaç nerem ağrısa neiçin üzülsem hemen iyi geliosun .. iyiki warsınız.. bi bakmışız hepimiz hamile kalırız gene bu forumda bu sefer bebeklerimiz hakkında konusuruz.. inşallah rabbim o güzel günleri tattırır bizlere..

Hayatım Eyşan ne zaman gidecektikontrole.Belki down sendromuı olabilirdiyordu ama hiç sanmam,inşallah yanlıştır canım.Ama yazesintsinin neyi vardı hatırlayamadım.

Hayatım Eyşan ne zaman gidecektikontrole.Belki down sendromuı olabilirdiyordu ama hiç sanmam,inşallah yanlıştır canım.Ama yazesintsinin neyi vardı hatırlayamadım.

canım dr içerde kan görmüş bebeğini kaybetmekten korkuyodu dışarda kanaması yokmuş allahtan ama işde içerde olmasıda tehlikeli inş rabbim bebeğini ona bağişlarda hiç bişi olmaz rabbim yardımcısı olsun

amin canım inş ogünleride görürüz birbirize dualarızla yola devam hadi canlar

canlarım meleklerim ben çıkıorum kendinize çoook çokçok iyi bakın.. sizleri sewiorum öpüldünüz kocaman her akşam yatmadan birbirimiz için dualar edelim rabbim inşallah duyar sesimizi..

İyi akşamlar canalrım,bende çıkıyorum fakat bilinki yarın sabah ya üzgün yada çok çok çok mutlu karşınızdayım.Öpüyorum hepinizi.Sevgiyle ,sağlıkla kalın.