Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Asla gitmeyeceğim Desenim siz benim için çok özelsiniz,çok önemlisiniz.Szilerle konuşacağım paylaşacağım çok çok şey var ve olacak.Hep yanınızda olacağım,siz ihtiyacım var.

Selzehim ben 4 yıllık evliyim fakat sadece 3 aydır deniyroduk hayatım.Ne yazıkki eşim daha önce maddi sebebler yüzünden pek hazrı hissetmedi bekledik.Fakat hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.Prezervatifle korunduk.Bu önemli bir şey olabilir hayatım,bazı bünyelerde doğum kontrol hapı kullanımı varsa bırakıldıktan sonra kullanıldığı süre kadar ileri atabiliyormuş hamilelik bazen 6 ay 3 ay kadar.Yani biraz uzun beklenen hamileliklerde asla panki yapılmamalı,çünkü doğum kontyrol hapı geçici menepoza sokuyor.Sonra normale döner dönmez hamile kalıyorsunuz.Neler duydum insanlar tek yumurtalıkla tek tüple hamile kalıyorlar.Hele de sizler benden gençsiniz,yumurtalarınız daha kalitelidir.Eşleriniz bile benim eşimden gençtir.Bzii ikimizde 33 yaşımzıdayız.Bu ay 34 ten gün alacağız.10 Ocakta o 21 Ocakta ben.Alalhın bize armağanı oldu bu.Darısı o güzel başlarınıza.

aminnnnn cnm inş bizlerede nasip olur.bak ne güzel bi vakitte geldi Rabbimin hediyesii hemde en güzel hediye.Alalhım inş bizede nasip eyler.

anladım canım Allah ın sıze 3. ayınızda bebegınızı nasıp etmıs canım ne güzel bende hapla korunmadım canım benım esım korundu ama olmucaksa olmuyor işte 7. ayımdayım ben henüz yok bebiş sabırla beklıyorum ama ınan çok zor anca yasayan bılıyor bunu evet sana göre yaslarımız küçük ama olucaksa 40 yasında bıle oluyor yeterkı rabbım ıstesın ol desın yanı kısmet işte

Bİsmİllahİrrahmanİrrahİm

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:
burcums........................20 ocak
biza..............................22 ocak
aysegull........................22 ocak
yazgulu24....................23 ocak
esmos..........................25ocak
selzeh.........................26 ocak
pretty woman............... 1- 3 Şubat
hazal.............................2 Şubat
dileğimm......................2 Şubat
lalezar...........................3 Şubat
nur85............................3Şubat
elifim ............................4 Şubat
aslıgökçe........................6 Şubat
niisam.............................7 Şubat
desen.............................12 Şubat
mrs m. ..........................13 Şubat
yns_ysmn.......................17 Şubat

2009 ANNE ADAYLARI
boyalikus..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr)
efsun_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr)
gül güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr)
sevİnc_naz...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr
yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)
melekanıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr)
yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr)
sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr)

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr)
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
yoncax.........................22-23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
nurci..............................23 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr)
semra6141.......................27 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr)
metos..............................27 ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr)
kayra...............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
cansı14............................ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr)
zeynepsuvekaan................22eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
eboş...................................22 eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr)
vahide-m............................ eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr)
@şk_meleĞ!......................11 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr))
eyşan..................................24 ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)
arzu85...............................13 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr)
dila2..................................18 kasim (kasım anne adayı süperrrrrr)
Özzlemm............................22 kasım (kasım anne adayı süperrrrrr)

sultan..................................kasım(kasım anne adayı süperrrrrr)
aşkısı ................................kasım ( kasım anne adayı süperrrrrrr)
merve_16.............................aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)
yazesintisi.........................14 aralık(aralık anne adayı süperrrrrr)

2010 ANNE ADAYLARI
ebruaker............................2-3 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)
kelebeğim..........................ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)
chatlak..............................11 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)
mucize...........................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr)

Eyler nur85'im ,vermezmi Allahım.Allahım ne eylerse güzel eyler.Hepinzi ana olacaksınız.Buarada hamişlikten bahsedeceğiz.Bekliyorum sizleri hadi.Güzel Allahım senden ne gelirse gelsin başımızın üsünde yeri var.Güzel eyle Yarabbim.Evlat sevgisi ile dolup taşan can arkadaşlarıa bebişler nasip eyle inşallah yarabbim.Kardeşlerini bekleyecek benim bebişim.

Selzehim,sözlerinde doğrusun hayatım.Fakat güzeller güzelim ben 3 ay bekledim gibi gözüküyor ama ben 4 sene eşimin istemesini bekledim.o daha zor biliyormusun hayatım.4 sene hiç denemeden yaşım ilerleyerek endişeyle bekledim.Ya olmazsa ya Alalhım bize kızarda vermezse diye.Bu da öyle başka bir duygu ki.4 koca sene bazen ağladım ne olur yapalım 1çocuk kısmettiyle doğar diye.Ama eşimde haklıydı borçlar vardı aileden yardım istemedik.Velhasıl 3 ay dır deniyorum ama 4 koca senedir yavru hasretiyle yanıp tutuşuyorum.Bebek olan reklamları seyrederken ağlıyordum.İiçim yanıyrodu,bu yaştamn sonra ilk bebeğim de olacağı için ya olzamsa ya yumurtalarım tembellleşmişse diyip korkuyordum.Evlat bile edinirim gerekire diyordum hayatım.Allahım büyük,şükürler olsun ki nasip etti.O benim ne kadar beklediğimi yandığımı biliyor.Tamamına erdirsin inşallah canım.

amin cnm Rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirmeni ve sağlıkla bebişini almanı nasip etsinn.burda yazıcaz daha inşallah ebbişlerimizden bahsedicezz.kardeşleri olcak senin mercimeğinin inşş hadi bakalım buay ve şubatta neler olucak inşş güel haberlerle döneriz hepimiz

Canım benım sende kendıne göre haklısın sen ıstemıssın ama esın ıstememıs o zaman ve ertelemıssınız canım ama kısmet olduktan sonra ıstersen 5 yıl çocuk düşünme yıne oluyor canım Allah ım görmüş senın yasadıklarını ve sızı bekletmeden bebişinizi nasıp etmıs tatlım ınsallah saglıklı olarakta kucagına almayı nasıp edecek canım ınsallah tabıkı yaş gıttıkçe yumurtalıkların tembellesme ıhtımalı oluyor ama bızım yasımız daha genç ve 7 aydır olmaması acaba sorunmu var dıye düşünüyorum o kadar doktorlara gıttık bişi yok dıyorlar ama aklıma hersey gelıyor ve korkuyorum canım ınsallah Allah ım bızlerede nasıp eder dua et bızlere tatlım