burcums,biza,aysegull,yazgulu24,esmos,selzeh hadi canlarım sıra size geliyor sizlerde güzell haberler getirin bizlere , dualarımız sizinle melekler....![]()
canım benım ınsallahhhhh
burcums,biza,aysegull,yazgulu24,esmos,selzeh hadi canlarım sıra size geliyor sizlerde güzell haberler getirin bizlere , dualarımız sizinle melekler....![]()
aminnnnn cnm inş bizlerede nasip olur.bak ne güzel bi vakitte geldi Rabbimin hediyesii hemde en güzel hediye.Alalhım inş bizede nasip eyler.Asla gitmeyeceğim Desenim siz benim için çok özelsiniz,çok önemlisiniz.Szilerle konuşacağım paylaşacağım çok çok şey var ve olacak.Hep yanınızda olacağım,siz ihtiyacım var.
Selzehim ben 4 yıllık evliyim fakat sadece 3 aydır deniyroduk hayatım.Ne yazıkki eşim daha önce maddi sebebler yüzünden pek hazrı hissetmedi bekledik.Fakat hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.Prezervatifle korunduk.Bu önemli bir şey olabilir hayatım,bazı bünyelerde doğum kontrol hapı kullanımı varsa bırakıldıktan sonra kullanıldığı süre kadar ileri atabiliyormuş hamilelik bazen 6 ay 3 ay kadar.Yani biraz uzun beklenen hamileliklerde asla panki yapılmamalı,çünkü doğum kontyrol hapı geçici menepoza sokuyor.Sonra normale döner dönmez hamile kalıyorsunuz.Neler duydum insanlar tek yumurtalıkla tek tüple hamile kalıyorlar.Hele de sizler benden gençsiniz,yumurtalarınız daha kalitelidir.Eşleriniz bile benim eşimden gençtir.Bzii ikimizde 33 yaşımzıdayız.Bu ay 34 ten gün alacağız.10 Ocakta o 21 Ocakta ben.Alalhın bize armağanı oldu bu.Darısı o güzel başlarınıza.
Asla gitmeyeceğim Desenim siz benim için çok özelsiniz,çok önemlisiniz.Szilerle konuşacağım paylaşacağım çok çok şey var ve olacak.Hep yanınızda olacağım,siz ihtiyacım var.
Selzehim ben 4 yıllık evliyim fakat sadece 3 aydır deniyroduk hayatım.Ne yazıkki eşim daha önce maddi sebebler yüzünden pek hazrı hissetmedi bekledik.Fakat hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.Prezervatifle korunduk.Bu önemli bir şey olabilir hayatım,bazı bünyelerde doğum kontrol hapı kullanımı varsa bırakıldıktan sonra kullanıldığı süre kadar ileri atabiliyormuş hamilelik bazen 6 ay 3 ay kadar.Yani biraz uzun beklenen hamileliklerde asla panki yapılmamalı,çünkü doğum kontyrol hapı geçici menepoza sokuyor.Sonra normale döner dönmez hamile kalıyorsunuz.Neler duydum insanlar tek yumurtalıkla tek tüple hamile kalıyorlar.Hele de sizler benden gençsiniz,yumurtalarınız daha kalitelidir.Eşleriniz bile benim eşimden gençtir.Bzii ikimizde 33 yaşımzıdayız.Bu ay 34 ten gün alacağız.10 Ocakta o 21 Ocakta ben.Alalhın bize armağanı oldu bu.Darısı o
güzel başlarınıza.

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

amin cnm Rabbim sorunsuz bi hamilelik geçirmeni ve sağlıkla bebişini almanı nasip etsinn.burda yazıcaz daha inşallah ebbişlerimizden bahsedicezz.kardeşleri olcak senin mercimeğinin inşş hadi bakalım buay ve şubatta neler olucak inşş güel haberlerle döneriz hepimizSelzehim,sözlerinde doğrusun hayatım.Fakat güzeller güzelim ben 3 ay bekledim gibi gözüküyor ama ben 4 sene eşimin istemesini bekledim.o daha zor biliyormusun hayatım.4 sene hiç denemeden yaşım ilerleyerek endişeyle bekledim.Ya olmazsa ya Alalhım bize kızarda vermezse diye.Bu da öyle başka bir duygu ki.4 koca sene bazen ağladım ne olur yapalım 1çocuk kısmettiyle doğar diye.Ama eşimde haklıydı borçlar vardı aileden yardım istemedik.Velhasıl 3 ay dır deniyorum ama 4 koca senedir yavru hasretiyle yanıp tutuşuyorum.Bebek olan reklamları seyrederken ağlıyordum.İiçim yanıyrodu,bu yaştamn sonra ilk bebeğim de olacağı için ya olzamsa ya yumurtalarım tembellleşmişse diyip korkuyordum.Evlat bile edinirim gerekire diyordum hayatım.Allahım büyük,şükürler olsun ki nasip etti.O benim ne kadar beklediğimi yandığımı biliyor.Tamamına erdirsin inşallah canım.
Selzehim,sözlerinde doğrusun hayatım.Fakat güzeller güzelim ben 3 ay bekledim gibi gözüküyor ama ben 4 sene eşimin istemesini bekledim.o daha zor biliyormusun hayatım.4 sene hiç denemeden yaşım ilerleyerek endişeyle bekledim.Ya olmazsa ya Alalhım bize kızarda vermezse diye.Bu da öyle başka bir duygu ki.4 koca sene bazen ağladım ne olur yapalım 1çocuk kısmettiyle doğar diye.Ama eşimde haklıydı borçlar vardı aileden yardım istemedik.Velhasıl 3 ay dır deniyorum ama 4 koca senedir yavru hasretiyle yanıp tutuşuyorum.Bebek olan reklamları seyrederken ağlıyordum.İiçim yanıyrodu,bu yaştamn sonra ilk bebeğim de olacağı için ya olzamsa ya yumurtalarım tembellleşmişse diyip korkuyordum.Evlat bile edinirim gerekire diyordum hayatım.Allahım büyük,şükürler olsun ki nasip etti.O benim ne kadar beklediğimi yandığımı biliyor.Tamamına erdirsin inşallah canım.