Asla gitmeyeceğim Desenim siz benim için çok özelsiniz,çok önemlisiniz.Szilerle konuşacağım paylaşacağım çok çok şey var ve olacak.Hep yanınızda olacağım,siz ihtiyacım var.
Selzehim ben 4 yıllık evliyim fakat sadece 3 aydır deniyroduk hayatım.Ne yazıkki eşim daha önce maddi sebebler yüzünden pek hazrı hissetmedi bekledik.Fakat hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.Prezervatifle korunduk.Bu önemli bir şey olabilir hayatım,bazı bünyelerde doğum kontrol hapı kullanımı varsa bırakıldıktan sonra kullanıldığı süre kadar ileri atabiliyormuş hamilelik bazen 6 ay 3 ay kadar.Yani biraz uzun beklenen hamileliklerde asla panki yapılmamalı,çünkü doğum kontyrol hapı geçici menepoza sokuyor.Sonra normale döner dönmez hamile kalıyorsunuz.Neler duydum insanlar tek yumurtalıkla tek tüple hamile kalıyorlar.Hele de sizler benden gençsiniz,yumurtalarınız daha kalitelidir.Eşleriniz bile benim eşimden gençtir.Bzii ikimizde 33 yaşımzıdayız.Bu ay 34 ten gün alacağız.10 Ocakta o 21 Ocakta ben.Alalhın bize armağanı oldu bu.Darısı o güzel başlarınıza.