😛iha:yok canım ya stresten agrıyodur yada grıp olacaksnıdır ondan agrıyodur :laugh😱yle bı leırtı duymadım ama eger hamıleysen artık bı belırtı olarak kabul edebılrızKizlarrr bas agrisi hamilelik belirtisimidirha 🙂 Kafayi tirlattimda iyice 😀
😛iha: insallaaaaaaaahhhhhhhhhhh😛iha:kızlar şarkımızı söyleyelim dua niyetine😀
ateşe baca lazım
kitaba hoca lazım
bize bebişler lazımmmmmmm
oda çabucak lazımmmmmmm
😛iha: insallaaaaaaaahhhhhhhhhhh😛iha:
yok kısss begenmeyen bırı olursa ben degıtırırım sıızn gozunuze hos gelsın sorun degıl hem adasım o benım:laugh:
evet guzel olmus katılıyorum sözler anlamlı bızım ıcın😛iha:allahım butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallahgüzel dimi, dün yemek yaparken bu şarkının orjinalini mırıldanıyodum (ezginin günlüğü / bana bi koca lazım) sonra değiştirdim sözlerini nede olsa kocalarımız var. taa şaane oldu😀
dabi dabi dabiiiiii kesinlikle belirtidir o. hatta dikkat et bacak bacak üstüne atarken sağı solun üstüne atarsan kesin hamilesindir.😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:
😛iha:yok canım ya stresten agrıyodur yada grıp olacaksnıdır ondan agrıyodur :laugh😱yle bı leırtı duymadım ama eger hamıleysen artık bı belırtı olarak kabul edebılrız
kızlar şarkımızı söyleyelim dua niyetine😀
ateşe baca lazım
kitaba hoca lazım
bize bebişler lazımmmmmmm
oda çabucak lazımmmmmmm
güzel dimi, dün yemek yaparken bu şarkının orjinalini mırıldanıyodum (ezginin günlüğü / bana bi koca lazım) sonra değiştirdim sözlerini nede olsa kocalarımız var. taa şaane oldu😀
Selzeh sen nasilsin canim? evet hatirliyorum ovulasyon testi yapip calismalardan bir kac gun sonra kahverengi gibi kanamam olmus demistin degil mi?.. o zaman aklimiza sadece yerlesme kanamasi olabilecegi gelmisti.. insallah oyle olmusturda seninde guzel haberini aliriz bu ay.. super olur guzelim..
Bu arada bende 1-2 ay ovulasyon testi ile denemistim aynen senin gibi benimde kahverengi lekelenme olmustu o ay.. adetimden 4 gun once falan.. ama 4 gun sonra adet kanamam baslamisti.. Ama seninki ovulasyon olduktan bir kac gun sonra oldu degil mi? Insallah seninki iyi olur guzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?