😛iha:yok canım ya stresten agrıyodur yada grıp olacaksnıdır ondan agrıyodur :laugh😱yle bı leırtı duymadım ama eger hamıleysen artık bı belırtı olarak kabul edebılrızKizlarrr bas agrisi hamilelik belirtisimidirha 🙂 Kafayi tirlattimda iyice 😀
😛iha:yok canım ya stresten agrıyodur yada grıp olacaksnıdır ondan agrıyodur :laugh😱yle bı leırtı duymadım ama eger hamıleysen artık bı belırtı olarak kabul edebılrızKizlarrr bas agrisi hamilelik belirtisimidirha 🙂 Kafayi tirlattimda iyice 😀
😛iha: insallaaaaaaaahhhhhhhhhhh😛iha:kızlar şarkımızı söyleyelim dua niyetine😀
ateşe baca lazım
kitaba hoca lazım
bize bebişler lazımmmmmmm
oda çabucak lazımmmmmmm
😛iha: insallaaaaaaaahhhhhhhhhhh😛iha:
😀yok kısss begenmeyen bırı olursa ben degıtırırım sıızn gozunuze hos gelsın sorun degıl hem adasım o benım:laugh:
evet guzel olmus katılıyorum sözler anlamlı bızım ıcın😛iha:allahım butun ısteyenlere nasıp etsın ınsallahgüzel dimi, dün yemek yaparken bu şarkının orjinalini mırıldanıyodum (ezginin günlüğü / bana bi koca lazım) sonra değiştirdim sözlerini nede olsa kocalarımız var. taa şaane oldu😀
dabi dabi dabiiiiii kesinlikle belirtidir o. hatta dikkat et bacak bacak üstüne atarken sağı solun üstüne atarsan kesin hamilesindir.😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:😛iha:
😛iha:yok canım ya stresten agrıyodur yada grıp olacaksnıdır ondan agrıyodur :laugh😱yle bı leırtı duymadım ama eger hamıleysen artık bı belırtı olarak kabul edebılrız
ha 😛iha:😛iha:kızlar şarkımızı söyleyelim dua niyetine😀
ateşe baca lazım
kitaba hoca lazım
bize bebişler lazımmmmmmm
oda çabucak lazımmmmmmm

😛iha::n028:güzel dimi, dün yemek yaparken bu şarkının orjinalini mırıldanıyodum (ezginin günlüğü / bana bi koca lazım) sonra değiştirdim sözlerini nede olsa kocalarımız var. taa şaane oldu😀

Regl Zamanı GeÇen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ

:hıms:Bekleyen ArkadaŞlarımızın Lİstesİ :hıms:

2009 ANNE ADAYLARI

2010 ANNE ADAYLARI

Selzeh sen nasilsin canim? evet hatirliyorum ovulasyon testi yapip calismalardan bir kac gun sonra kahverengi gibi kanamam olmus demistin degil mi?.. o zaman aklimiza sadece yerlesme kanamasi olabilecegi gelmisti.. insallah oyle olmusturda seninde guzel haberini aliriz bu ay.. super olur guzelim..
Bu arada bende 1-2 ay ovulasyon testi ile denemistim aynen senin gibi benimde kahverengi lekelenme olmustu o ay.. adetimden 4 gun once falan.. ama 4 gun sonra adet kanamam baslamisti.. Ama seninki ovulasyon olduktan bir kac gun sonra oldu degil mi? Insallah seninki iyi olur guzelim