kızlarr, benim sol kasığımda ,yumurtalığın oralarda batma var bu gün, sızlıyor,acıyor,daha 10 günüm var caba mı diyorum ama bu ay yumurtlama döneminin ilk başında çalıştık 2 kere o kadar ,sonra kayınvalidemler geldi biliyorsunuz , bişey yapamadıkk
canım rabbim 1 seferde bile tutturur yeterki vermek istesin inş hamişsindir kız hadi güzel haberler bize inş
ya kısmet tabii ama pek umudum yok benim 🙁(
canım benim... aynı sekildyiz benimde 10 gün var olmama ama bel agrım çok inş ikimizde kavusuruz bu ayy bebeşilerimize....olsun bu ayy olmazsada baska ayy ....canım benim inş herşeyy istedigin gibi olur ...kendim gibi senin içinde dua edicemmm ALLAHIMA..🙂kızlarr, benim sol kasığımda ,yumurtalığın oralarda batma var bu gün, sızlıyor,acıyor,daha 10 günüm var caba mı diyorum ama bu ay yumurtlama döneminin ilk başında çalıştık 2 kere o kadar ,sonra kayınvalidemler geldi biliyorsunuz , bişey yapamadıkk
canım benim... aynı sekildyiz benimde 10 gün var olmama ama bel agrım çok inş ikimizde kavusuruz bu ayy bebeşilerimize....olsun bu ayy olmazsada baska ayy ....canım benim inş herşeyy istedigin gibi olur ...kendim gibi senin içinde dua edicemmm ALLAHIMA..🙂
canım benim... aynı sekildyiz benimde 10 gün var olmama ama bel agrım çok inş ikimizde kavusuruz bu ayy bebeşilerimize....olsun bu ayy olmazsada baska ayy ....canım benim inş herşeyy istedigin gibi olur ...kendim gibi senin içinde dua edicemmm ALLAHIMA..🙂
bak hele ya daha 10 günün var kız belki hamişsindir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?