yazgülüüüü bence bir kez daha idrar testi yap bak bir hafta geçti diyorsun son testten eğer hamişsen kesin çıkar bence ,çünkü hamişsen bir haftada değer ikiye katlanmıştır ve ,drarda da çıkar , hadi bu gün test yap gülümm
günaydın canım
çok güzel br melek değil miii....bende bilgisayarıma masa üstü yaptım totosunu , ayacıklarını sevip duruyorum 🙂
anladım canım ama bende DESEN'E KATILIYORUM TEKRAR YAP TEST CIKMAZSA BEKLERIZ ARTIK CANIMGel dov bacim.. hatta hepiniz toplanin gelinde beraber dovelim 🙂
evet canim cileden cikartiyorlar bazen.. ne zamanki oluyorum dedin bir kac test yaparlar 🙂
tamam canım bıraz goz gezdır ozaman aklına bısey gelırse oralarda alırsın evet erkekler herseyı begenmıyo benımkıde oyle vallaaaa
hoşgeldin taze hamişim sen nasılsın bebiş nasıl herşey yolundadır inş
kiz ne bebisi ben hamile degilim ki :laugh:ay insallah allah söyletti her halde canim
ayyy gülüm pardon farknda diğilim belkide allah söyletmişdir inş hamişsindir kızz ne güzel ilk ben bilmiş olucam
iyiyim canım biraccık şitres war.. sen nasılsın çok sewndim eşinle aranın düzelmesineee..
canım takım giymiyo öyle her şeyide giymez aliş verişe gidince kavga ediyoruz onu yüzünden hele foto hiç olmaz bide fotoğrafçıya boşuna para niye veriyosun topa tutar beni 😛iha:sevindirecem derken üzmiyim adam
kurabiyem stres yapma kendine gülüm sana dedimya ablamda öyleydi ikinciyi doğurdu yengemde senden beterdi oda ikinciyi doğurucak allah izin verirse üzülme sen gelicek senin bebiş bak görüceksin
hoşgeldin taze hamişim sen nasılsın bebiş nasıl herşey yolundadır inş
ay yokkk yaa ayşegülüm çok şitrese girdimmm neysem allah kerim..hayırlısı bitoşummm.. heycan war biraccıkk
kz dur be benide heycanlandırıyosun inş hamişsin rabbime dua edeicemsenin için canm benim
bende iyiym canim cok sukur.. test yaptim gecen hafta bi dahada yapmaya cesaret edemiyorum.. aklimda cokta fazla yok stres falanda yapmiyorum ama ne bileyim..
kan testi burda yapmiyorlar canim bin dereden su getirmem lazim kan testi yaptirabilmek icin 🙁
Saat guzel olur canim al bence.. erkeklere evet biraz zor oluyor hediye bulmak :-S
benimde basim donuyor su anda biraz.. ama iyiyim.. stres yapmiyorum canim ya.. kafam allak bullakk..
kız yerim ben senin allak bullak olan kafanı insan düşünmeden edemiyo değilmi seninkide gelince annen bizi delirtti diycem 😛iha:
inşallaaaaah canım harıkaaa olurdu gercektenayın 19 u benim doğumgünümmm , bebişim gelmiş olsaa, hayatımda aldığım en büyük hediyeyi rabbim nasip etse bana....
Ayın 19 u benim doğumgünümmm , bebişim gelmiş olsaa, hayatımda aldığım en büyük hediyeyi rabbim nasip etse bana....
Kızlar , benim kasıklarımda çok ağrı var gerşekten , midem de bir tuhaf ağzımın tadi yokk,uykum varr..acaba diyorum ama daha 8-9 gün var reglime olsa bile bu kadar erken belirti olur mu acaba , tuhaf hissediyorum kendimi,umutlanmak da istemiyorum ama biliyorsunuz işte insan umutlanıyor ne olsa.daha önce hamiş olanlar bunu okursa bir fikir versin bana ne olur.....
Gunaydin aslim gokcem sen nasilsin bakalim? aminnn Allah bozmasin nesemizi..
Kiz bak simdi gaza gelirim ha 🙂 canim yaparsam bile sabah idrariyla yapayim en iyisi ya.. bugun gecti artik.. yarin mi yapsam? yoksa onumuzdeki haftaya kadar beklesem mi? pazartesi falan? mahsus eve test almadim zaten dayanamayip yapiyorum diye 🙂
anladım canım ama bende DESEN'E KATILIYORUM TEKRAR YAP TEST CIKMAZSA BEKLERIZ ARTIK CANIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?