galiba hamileyim arkadaşlar işten gelince test yaptım lk önce çıkmadı yarım saat sonra baktığımda yavaş yavaş belirmeye başladı bakalım yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım eğer çift çizgi çıkarsa tam gidip kan testi yaptıracağım çoooook mutluyummmmmm.🙂 ama şimdiden eklemeyin yarın tekrar çıkınca eklersiniz. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
galiba hamileyim arkadaşlar işten gelince test yaptım lk önce çıkmadı yarım saat sonra baktığımda yavaş yavaş belirmeye başladı bakalım yarın sabah tekrar idrar testi yapacağım eğer çift çizgi çıkarsa tam gidip kan testi yaptıracağım çoooook mutluyummmmmm.🙂 ama şimdiden eklemeyin yarın tekrar çıkınca eklersiniz. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ececım dualarım senınle ınsallah sende yarın bıze guzel bı haber verırısın canım[sıze=4]ayyyyyyyyy canım benim çookk sevindim haydi hayırlısı haber ver bizede.. Buarada kızlar bende randevu aldım yarın gidicem doktora bakalım varmı bebiş yokmu?? Banada dua edin lütfen ihtiyacım var dualarınıza..[/sıze]
ayyyyyyyyy canım benim çookk sevindim haydi hayırlısı haber ver bizede.. buarada kızlar bende randevu aldım yarın gidicem doktora bakalım varmı bebiş yokmu?? banada dua edin lütfen ihtiyacım var dualarınıza..
canım neden dr a gidiyosun test mi yaptın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?