Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

şehnazzzzz , niye eklemiyoruzz yaa?????????
çünkü bu ay ne yapacağımı bilmiyorum desen..bunlar lütfen aramızda kalsın doktora bişi söylemeni istemiyorum..ama ben biraz daha kilo vermek ve öyle hamile kalmak istiyorum..sadece birkaç ay sonra..yani bu ay aşılama yapılmasını istemiyorum..gittiğimde söylicem kendisine de..

iyidir canım griple boğuşuyorum ben..bi de sinüzit eklendi..10 kişilik profesyonel bir ekip tarafından dövülmüş ve ormana atılmış gibiyim..🙂 sen nasılsın??

oooo çok geçmiş olsun canım, grip geçer de sinüzit tam bir illettir kendine dikkat et, bu havalarda saçın ıslak dışarı çıkma ve gerekirse bere tak canım.
ayyyyy kıyamam sana yaaaa 🙂 ben de iyiyim canım okuldan geldim biraz yorgunluk var tabi.

canımmm nerelerdesin sen yaa bakıyorum göremiyorum seni... nasılsın düzeldin mi? ben iyiyim canım çok şükür, şu anda ovulasyon dönemindeyim allah nasip ederse bebiş gelir inşallah hepimize canım.

ya çok yoğundum gelemedim buralara ,bende aynen ovülasyon dönemindeyim ama dün çokkk sancım oldu herhalde çatladı diyorum 🙂 ama bizde bu ay bişe yok , hafta içi o kadaar yorgun , bitkin ve sinirli oluyoruzki hiç o işe sıra gelmiyor, hem biraz daha kilo vereyim bende nisan-mayıs gibi hep pre seed hem ovulasyon testi hem klomen hepisini bir arada kullanacam 😛iha: 3 ayda öyle denerim olmazsa artık aşılamaya geçeriz oooyyy oooyyyyy

bebeem aşkolsun bu özel bir konu tabiiki söylemem , ilk baştakifarklıydı sadece mutluluğunu görmesini istemiştimmm....Bende kilo vereyim diye pek çalışmıyoruz zaten hafta sonundan hafta sonuna 🙂) kış tarifesi 🙂)))) bahar gelsin hormonlarda coşar 3 ü birarada kullanacam anasını satayım ...olmadı aşılatacam kendimi .....

iyidir canım griple boğuşuyorum ben..bi de sinüzit eklendi..10 kişilik profesyonel bir ekip tarafından dövülmüş ve ormana atılmış gibiyim..🙂 sen nasılsın??

😛iha:😛iha:😛iha: deliiii ay ne güldüm ben bunaaaa profesyonel ekip tarafından dövülmüşşşşş