Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya çok yoğundum gelemedim buralara ,bende aynen ovülasyon dönemindeyim ama dün çokkk sancım oldu herhalde çatladı diyorum 🙂 ama bizde bu ay bişe yok , hafta içi o kadaar yorgun , bitkin ve sinirli oluyoruzki hiç o işe sıra gelmiyor, hem biraz daha kilo vereyim bende nisan-mayıs gibi hep pre seed hem ovulasyon testi hem klomen hepisini bir arada kullanacam 😛iha: 3 ayda öyle denerim olmazsa artık aşılamaya geçeriz oooyyy oooyyyyy

canım doğru diyorsun valla bizim de halimiz olmuyor desem yeridir, haftaiçi iş durumu bizi mahvediyor çok yoruluyoruz ama bu ay pre-seed kullanıyorum diye zorluyoruz biraz. tabi yine hayırlısı herşey allahtan.

canım sen bilirsin, neyi uygun görüyorsan onu yap. hepsini dene, canım hep beraber herşeyi deneriz olmadı aşılama olaylarına gireceğiz tabiki ama inşallah rabbim bizi bunlarla karşılaştırmaz ve bebişlerimiz gelir.

ya kizlar yaaaa su zamani bi öne alabilseydiiiikkkk… cok degil 12 marta kadarrr 🙂)) bu hafta kizi okulla geziye gönderdik 🙂 tam calisma haftamiza denk geldi gezi 🙂)))

ya kizlar yaaaa su zamani bi öne alabilseydiiiikkkk… cok degil 12 marta kadarrr 🙂)) bu hafta kizi okulla geziye gönderdik 🙂 tam calisma haftamiza denk geldi gezi 🙂)))

ahhhh keşke nerdeee ben de seninle aynı tarihi bekliyorum 10-12 mart.... inşallah bebişlerimiz gelir.
çok iyi işte ne güzel bu hafta boşa gitmemiş olur.

cok zor oluyor ya gercekten hem calis… hemde aksam calismalarrr… yoruluyoruz. kizlar tutmanin en iyi zamani tatildeyken mis 🙂) bizde mi ciksak ne yapsakkk

ben bir iki güne regl olurum eli kulağında..ondan sonra ikinci veya üçüncü günü gitmem lazım lalehan hanıma..bakalım ne dicek..ya bi de klomen benim rahmimi ,inceltti ya..bu ay femara vericek bana da..onun da yan etkileri varmış çok..çarpıntı falan yapıyomuş korktum ya..bana yardım etsenize biraz..

ahhhh keşke nerdeee ben de seninle aynı tarihi bekliyorum 10-12 mart.... inşallah bebişlerimiz gelir.
çok iyi işte ne güzel bu hafta boşa gitmemiş olur.
mrs m sen şimdi iki kat daha heycanlısındır dimi canım.. inşallah meleğin bu ay rahmine düşer.. dikkatli ol tamammı çalışmalar bittimi peki.. bide hergünmü yoksa gün aşırımı yapıosun... yani preseed iin öyle bi şartı warmı

Geri