sagollllll dilaraaaaaahosgeldiiin
sagollllll dilaraaaaaahosgeldiiin
ya çok yoğundum gelemedim buralara ,bende aynen ovülasyon dönemindeyim ama dün çokkk sancım oldu herhalde çatladı diyorum 🙂 ama bizde bu ay bişe yok , hafta içi o kadaar yorgun , bitkin ve sinirli oluyoruzki hiç o işe sıra gelmiyor, hem biraz daha kilo vereyim bende nisan-mayıs gibi hep pre seed hem ovulasyon testi hem klomen hepisini bir arada kullanacam 😛iha: 3 ayda öyle denerim olmazsa artık aşılamaya geçeriz oooyyy oooyyyyy
selam kızlarrrrrrr geldım tekrar
ahh ahh benim içinde şöle bi 4- 5 mart olsaydı fena olmazdı haniya kizlar yaaaa su zamani bi öne alabilseydiiiikkkk… cok degil 12 marta kadarrr 🙂)) bu hafta kizi okulla geziye gönderdik 🙂 tam calisma haftamiza denk geldi gezi 🙂)))
ya kizlar yaaaa su zamani bi öne alabilseydiiiikkkk… cok degil 12 marta kadarrr 🙂)) bu hafta kizi okulla geziye gönderdik 🙂 tam calisma haftamiza denk geldi gezi 🙂)))
ahhhh keşke nerdeee ben de seninle aynı tarihi bekliyorum 10-12 mart.... inşallah bebişlerimiz gelir.
çok iyi işte ne güzel bu hafta boşa gitmemiş olur.
mrs m sen şimdi iki kat daha heycanlısındır dimi canım.. inşallah meleğin bu ay rahmine düşer.. dikkatli ol tamammı çalışmalar bittimi peki.. bide hergünmü yoksa gün aşırımı yapıosun... yani preseed iin öyle bi şartı warmıahhhh keşke nerdeee ben de seninle aynı tarihi bekliyorum 10-12 mart.... inşallah bebişlerimiz gelir.
çok iyi işte ne güzel bu hafta boşa gitmemiş olur.