ben bir iki güne regl olurum eli kulağında..ondan sonra ikinci veya üçüncü günü gitmem lazım lalehan hanıma..bakalım ne dicek..ya bi de klomen benim rahmimi ,inceltti ya..bu ay femara vericek bana da..onun da yan etkileri varmış çok..çarpıntı falan yapıyomuş korktum ya..bana yardım etsenize biraz..
ben bir iki güne regl olurum eli kulağında..ondan sonra ikinci veya üçüncü günü gitmem lazım lalehan hanıma..bakalım ne dicek..ya bi de klomen benim rahmimi ,inceltti ya..bu ay femara vericek bana da..onun da yan etkileri varmış çok..çarpıntı falan yapıyomuş korktum ya..bana yardım etsenize biraz..
canım inan yardım etmeyi çok isterdim ama hiçbir fikrim yok.. ama sen yan etkileri kafana takma illa herkeste etki yapcak diye bi durum yok.. sen kafanı rahat tut.. hem herşey bebişlerimiz için canım herşeye katlanırız dimi..
cok zor oluyor ya gercekten hem calis… hemde aksam calismalarrr… yoruluyoruz. kizlar tutmanin en iyi zamani tatildeyken mis 🙂) bizde mi ciksak ne yapsakkk
mrs m sen şimdi iki kat daha heycanlısındır dimi canım.. inşallah meleğin bu ay rahmine düşer.. dikkatli ol tamammı çalışmalar bittimi peki.. bide hergünmü yoksa gün aşırımı yapıosun... yani preseed iin öyle bi şartı warmı
evet canım yaaaa ama gerginim aynı zamanda ya olmazsa diye... aslında pre-seed ilk ay tutmayabilirmiş fakat en geç 3. aya kadar etkili oluyormuş. inşallahhhhh canım inşallah gelir meleğim. çalışmalar devam ediyor. ovulasyon testi de yaptım, 2 gün önce 2. çizgi biraz silikti ama yine de çalıştık sonraki gün ara verdik, dün ovulasyon testinde çift çizgi aynı renkteydi yani dönemim başlamıştı kesin olarak ve çalışma yaptık. çift çizgiyi aynı renkte görünce ilk 3 gün önemli ya bugün ve yarın bizim için yine çalışma olmalı. yoksa pre-seed in şartı değil bu.
evet canım yaaaa ama gerginim aynı zamanda ya olmazsa diye... aslında pre-seed ilk ay tutmayabilirmiş fakat en geç 3. aya kadar etkili oluyormuş. inşallahhhhh canım inşallah gelir meleğim. çalışmalar devam ediyor. ovulasyon testi de yaptım, 2 gün önce 2. çizgi biraz silikti ama yine de çalıştık sonraki gün ara verdik, dün ovulasyon testinde çift çizgi aynı renkteydi yani dönemim başlamıştı kesin olarak ve çalışma yaptık. çift çizgiyi aynı renkte görünce ilk 3 gün önemli ya bugün ve yarın bizim için yine çalışma olmalı. yoksa pre-seed in şartı değil bu.
canım doğru diyorsun valla bizim de halimiz olmuyor desem yeridir, haftaiçi iş durumu bizi mahvediyor çok yoruluyoruz ama bu ay pre-seed kullanıyorum diye zorluyoruz biraz. tabi yine hayırlısı herşey allahtan.
canım sen bilirsin, neyi uygun görüyorsan onu yap. hepsini dene, canım hep beraber herşeyi deneriz olmadı aşılama olaylarına gireceğiz tabiki ama inşallah rabbim bizi bunlarla karşılaştırmaz ve bebişlerimiz gelir.
inşaallah canım , hiçbişeye gerek kalmadan gelseler ne güzel olur , aslında pre seed konusundada sorularım var , yani tamam hamile kalınıyorda doğan bebek var mı?sağlıklı mı? araştırmak lazımm
benden de iyilik ama canım ama yorgunum, bugün nöbetim de vardı da... dinlenmeye çalışıyorum işte. koltuğa uzandım ohhhhh derken bir hışımla mutfağa koştum 🙂 canınız çekmesin kabak tatlısı pişiriyordum da unutmuşummmmm, neyseki tam pişmiş suyu bile tam çekmemiş yani yanmamışşşşşş 🙂
inşallahhhhh canım çok sağol inşallah rabbim o güzel hayırlı haberi vereceğim günü bana da gösterir, hepimiz bu güzel mutluluğu tadarız inşallah. ağzından bal akıyor canımmm inşallah
desencim ovulasyon testi son derece kolay, sanırım hiç kullanmadığın için sana karışık göründü. hiç dert etme çok kolay. bu arada pre-seed in yanında ovulasyon testi hediye ediliyor canım.