hiççççççç cekmezzzzzzz canım afıyet olsunbenden de iyilik ama canım ama yorgunum, bugün nöbetim de vardı da... dinlenmeye çalışıyorum işte. koltuğa uzandım ohhhhh derken bir hışımla mutfağa koştum 🙂 canınız çekmesin kabak tatlısı pişiriyordum da unutmuşummmmm, neyseki tam pişmiş suyu bile tam çekmemiş yani yanmamışşşşşş 🙂
desencim ovulasyon testi son derece kolay, sanırım hiç kullanmadığın için sana karışık göründü. hiç dert etme çok kolay. bu arada pre-seed in yanında ovulasyon testi hediye ediliyor canım.
selam kızlar ne cok hızlı yazıyonuz ben yetışemıyorumkızlar ben dun catlatma iğnesi oldum haydı hayırlısı tutar inşallah
kızlarrrrrrrrr bı fıkrım var bıraz anılarımızı yasamaya ne dersınız?ask hıkayelerımızı anlatalım mı koçişimizke tanısma asık olma hıkayelerımızı?cok durgun sayfalar hem heyecan olur hem hatırlamıs oluruz me dersınız fıkır benden katılırmısınız fıstıklar
öncelıkle tesekkur ederım tatlım beklıyoruz ozaman hıkayenıben katilirim fistikkk
canım kaça aldın sen onu? internetten mi aldın , orjinal olduğundan nasıl emin oldun???? ay ne çok sordumm 🙂 bu arada ben Amerikada yaşayan arkadaşıma sordurdum 17$ orada ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?