olduuu söylim deee… artikin cocuk yapmaktan vazgecer… :-DDDD
yok kiz eskimissede seviyorum herifümü :-DD
ay kızlar cok hossunuz dılaracım ben cok kucuk degılm 27 yasındayım yazım gulum katılıyorum yaslandık artık gercekten gecmıs hersey aksam tartıstık yıne herıfle bu meseleden dolayı dedım bısey yapamıyoruz hep aynı seyler heyecan kalmadı yaslı gıbıyız dedım ınsanlar nıye evlenınce boyle olurlar kıııı
ay canım ahhhhh erkekler ıste evlılık soyledır dıye onyargıyla gelıyolar sonra monotonlasınca ıste evlılık budur dıye kesınlestırıyolar kafalarında yanı demıyolarkı bıseyler yapalım eskı heyecan gelsın monotonluktan cıkalım dıyeeehosuzdur huyumuz kurusun 🙂
valla ne yalan soyliyim 2 gundur benimde herifle aram limoni konusmuyorum.. sinirlerimi hoplatiyor bazen bogup gebertcem herifi ikimizde rahatlicaz..
bende aynen oyle hissediyorum hersey monotonlasti ne bileyim ya biraz heyecan olsun istiyor insan hayatinda 🙁🙁 Keske bebislerimiz cabuk gelsede biraz evlerimize renk gelse..
anaaaaa kiz sen öyle dersen ben ne yapiiim??? artik ben tam moruk sayilirim
ay canım ahhhhh erkekler ıste evlılık soyledır dıye onyargıyla gelıyolar sonra monotonlasınca ıste evlılık budur dıye kesınlestırıyolar kafalarında yanı demıyolarkı bıseyler yapalım eskı heyecan gelsın monotonluktan cıkalım dıyeeecanım haklısın bebek gelırse evlerımıze hayatımız guzellescek hayırlısı olsun bakalım
aslinda benimki evlenmeye benden merakliydi hatta ben biraz daha bekleyelim falan diyordum sozlenmeden once bana sinir oluyordu neden oyle dusunuyorsun diye..
Yani kizlar hic birsey sevgili, sozlu, nisanliyken oldugu gibi olmuyor evlenince.. tek basimiza cirpiniyoruz evliligimize biraz heyecan gelsin diye ama bu isler tek basina cirpinmayla olmuyor.. cift tarafli istemek lazim..
Rabbim insallah o guzel mucize melekleri bizim hayatimiza en kisa surece sokar..
evet canım haklısın evlenmeden önce hersey daha bı farklı evlılık sonrası bı farklı ıkı ayrı dunya sankııı bız daha duygusal oldugumuz ıcın heyecan ask herzaman olsun ıstıyoruz ama onlar oyle dusunmuyo maalesefaslinda benimki evlenmeye benden merakliydi hatta ben biraz daha bekleyelim falan diyordum sozlenmeden once bana sinir oluyordu neden oyle dusunuyorsun diye..
Yani kizlar hic birsey sevgili, sozlu, nisanliyken oldugu gibi olmuyor evlenince.. tek basimiza cirpiniyoruz evliligimize biraz heyecan gelsin diye ama bu isler tek basina cirpinmayla olmuyor.. cift tarafli istemek lazim..
Rabbim insallah o guzel mucize melekleri bizim hayatimiza en kisa surece sokar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?