Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ay kızlar cok hossunuz dılaracım ben cok kucuk degılm 27 yasındayım yazım gulum katılıyorum yaslandık artık gercekten gecmıs hersey aksam tartıstık yıne herıfle bu meseleden dolayı dedım bısey yapamıyoruz hep aynı seyler heyecan kalmadı yaslı gıbıyız dedım ınsanlar nıye evlenınce boyle olurlar kıııı

hosuzdur huyumuz kurusun 🙂

valla ne yalan soyliyim 2 gundur benimde herifle aram limoni konusmuyorum.. sinirlerimi hoplatiyor bazen bogup gebertcem herifi ikimizde rahatlicaz..

bende aynen oyle hissediyorum hersey monotonlasti ne bileyim ya biraz heyecan olsun istiyor insan hayatinda 🙁🙁 Keske bebislerimiz cabuk gelsede biraz evlerimize renk gelse..

hosuzdur huyumuz kurusun 🙂

valla ne yalan soyliyim 2 gundur benimde herifle aram limoni konusmuyorum.. sinirlerimi hoplatiyor bazen bogup gebertcem herifi ikimizde rahatlicaz..

bende aynen oyle hissediyorum hersey monotonlasti ne bileyim ya biraz heyecan olsun istiyor insan hayatinda 🙁🙁 Keske bebislerimiz cabuk gelsede biraz evlerimize renk gelse..
ay canım ahhhhh erkekler ıste evlılık soyledır dıye onyargıyla gelıyolar sonra monotonlasınca ıste evlılık budur dıye kesınlestırıyolar kafalarında yanı demıyolarkı bıseyler yapalım eskı heyecan gelsın monotonluktan cıkalım dıyeee:shootout:canım haklısın bebek gelırse evlerımıze hayatımız guzellescek hayırlısı olsun bakalım

biz eşimle üniversitede tanıştık , ben onu gördüm beğendim 🙂 arkadaşlarıma söyledim , o da beni beğenmiş ama bir ilişkinin sonlarındaymış o sıralar aradan zaman geçti bir kaç hafta final zamanları son senesi olduğu için çok ders çalışıyor göremiyordum , sonra ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla bir araya geldik , finaller bitince o benim peşimde dolaşmaya başladı , sonra çıkmaya başladık işte ilk buluştuğumuz gün her şeyi konuştuk , ben evleneceğim kızı arıyorum dedi, bende ciddi bir ilişki istediğimi söyledim 🙂 biz o gün herşeyi konuştuk karşılıklı beklentilerimizi paylaştık , 2 sene çıktık sözlendik askere gitti , izinde nişanlandık kasım ayında(bolu depreminden 1-2 gün sonra) , askerlik bitti geldi ağustos 2001 de evlendik 🙂 2003 eylülde de oğluşumuz dünyaya geldiiii...
evlilik konusunda ben de fikrimi söyleyeyim , eşimi çok seviyorum bir daha evlenecek olsam yine onu isterdim ama evlilik çok başka birşeymiş, Allah göstermesin ama farklı bir durumda ya da şimdiki aklım 10 sene olsa ben evlenmezdimmmm ....

Tüm meleklerimin kandili mübarek olsun canlarım ben hemen çıkıyorum kandilinizi, kutlamak için açtım işim var dualarınızda benide bulundurun benim dualarım sizinle Allah gönlünüze göre versin

öyle olduğunu düşünmedim ama evliliği kurtarmak için asla çocuk yapılmamalı, biz oğlumdan sonra çok sorunlar yaşadık , insan psikolojisi anne olunca çook değişiyor kızlar , hamilelik ve doğum sonrası huzur çok önemli , ben şimdi dönüp baktığımda o zamanlarımı hatırlayınca kendime inanamıyorum,başka biri olmuştum ...

ay canım ahhhhh erkekler ıste evlılık soyledır dıye onyargıyla gelıyolar sonra monotonlasınca ıste evlılık budur dıye kesınlestırıyolar kafalarında yanı demıyolarkı bıseyler yapalım eskı heyecan gelsın monotonluktan cıkalım dıyeee:shootout:canım haklısın bebek gelırse evlerımıze hayatımız guzellescek hayırlısı olsun bakalım

aslinda benimki evlenmeye benden merakliydi hatta ben biraz daha bekleyelim falan diyordum sozlenmeden once bana sinir oluyordu neden oyle dusunuyorsun diye..

Yani kizlar hic birsey sevgili, sozlu, nisanliyken oldugu gibi olmuyor evlenince.. tek basimiza cirpiniyoruz evliligimize biraz heyecan gelsin diye ama bu isler tek basina cirpinmayla olmuyor.. cift tarafli istemek lazim..

Rabbim insallah o guzel mucize melekleri bizim hayatimiza en kisa surece sokar..

aslinda benimki evlenmeye benden merakliydi hatta ben biraz daha bekleyelim falan diyordum sozlenmeden once bana sinir oluyordu neden oyle dusunuyorsun diye..

Yani kizlar hic birsey sevgili, sozlu, nisanliyken oldugu gibi olmuyor evlenince.. tek basimiza cirpiniyoruz evliligimize biraz heyecan gelsin diye ama bu isler tek basina cirpinmayla olmuyor.. cift tarafli istemek lazim..

Rabbim insallah o guzel mucize melekleri bizim hayatimiza en kisa surece sokar..

Canım bende nişanlılığı hiç sevmedim ya nişanlılık boyunca hergün kavga ediyodum nerdeyse eşimle😕

evet canım haklısın evlenmeden önce hersey daha bı farklı evlılık sonrası bı farklı ıkı ayrı dunya sankııı bız daha duygusal oldugumuz ıcın heyecan ask herzaman olsun ıstıyoruz ama onlar oyle dusunmuyo maalesef

Geri