selam kızlar iki gündür yoktum..okuyamadım eskii sayfaları. doktora gittim kasık ağrım çoktu.. rahim ağzında iltihap çıktı allahtan kötü değilmiş fitil verdi.yarında yarayı dondurma işlemi yapcakmış önümüzdeki ay büüyük ihtimalle rabbimin izniyle hamile kalırsın dedi.. şu an hamile kalamazmışım asitliymiş o bölge spermler ölüyomuş orda.. yani çok ufak bi operasyonla sorunumdan iki haftada kurtulcam inşallah.. sizler nasılsınız bakalım geçmiş kandiliniz mübarek olsun.. dün hepini için dua ettim rabbim inşallah duyar sesimizi..
canım dr 5 dklık bir işlem demişti ama benim cahilliğim işte. şöyle düşündüm o operasyondan sonra 15-20 gün ilişki yasakmış, benim de hamilelik denemesindeki ilk ayımdı ve gün kaybederim diye vazgeçmiştim ama olmazsa giderim napayım.
evet yaaa acayip stres oluyorum çok geriliyorum muyene anında...
anlıyorum canım benim bende halen tam olarak alışamadım muayene olmaya hatta kendimi vajinusmus zannettimde dr gülmiüştü yok öle bişey merak etme dedi canım 1 2 aydaha denersin olmazsa gidersin dondurup hamiş kalmak daha iyi
yok canım ya korkmuyorum doktorum bikere çok sıcakkanlıiyi bi kadın gençte benim halimden hemen anlıyo olsun ya korksam bile yapılması gereken bi operasyon warsa yaptırırım..herşey bi bebek sahibi olmak için..bide sağlıgım
anlıyorum canım benim bende halen tam olarak alışamadım muayene olmaya hatta kendimi vajinusmus zannettimde dr gülmiüştü yok öle bişey merak etme dedi canım 1 2 aydaha denersin olmazsa gidersin dondurup hamiş kalmak daha iyi
ay alemsin yaaa 🙂 ben de alışamadım rahat olamıyorum. erkek doktorlar denk geldi bana hep ondan daha da stres oldum öffff 🙁(( öyle canım bakarım duruma göre hareket ederim. dr tedavi olmadan hamile kalma demişti bende neden zararlı mı dedim. zararlı değil ama enfeksiyon sonuçta demişti...bu açıklamadan sonra ilgilenmedim. neyse hayırlısı bakalım.
ayyyy gülüm benim yaaaaa çok saol rabbim dualarımızı geri çevirmesin inş hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verisn gülümmmmm kız seni yerim bak yine neşelendirmeyi başardın beni
Sen gul bitanem sinirlenme tamam mi?.. kimsenin seni uzmesine izin verme tatli arkadasim benim..hehe ye kiz ye benimde diyet yapmama gerek kalmaz o zaman insallah 🙂
öle öle canım benimm amin bitanem allahım isteyen herkese nasip etsin..üztüne basa basa söylüyorum canım adet düzensizliğin varsa adetin çook sancılıysa kesinlikle pco yani yumurtlama düzensizliğinden dolay gebelik oluşamıyor.. ve buda yumurtalıklarında iltihaplanma yapıyor soğan ve incir gerkten süper etkili araştır istersen..
bende adet duzensizligi baska birsey varmi onu bilemiyorum ama canim.. adetim hic oyle agrili sancili olmaz benim.. cok hafif olur sanci o da ilk gun..ama incir kesinlikle yiyecegim artik..
kız allah senin iyiliğini versin versin 😛iha:😛iha: bağır bacım bağır zaten bizim hayatımızda daha önemli bişey yok ..kız ne diyeti anam günlerimi karıştırdın senn bilmiyomusun bütün diyetler pazartesi başlar salı sona erer... gülüm dikkat et sen kaç kilosunki diet yapıyosun bakim hem bazı dietler çocuk olmasını engelliyomuş fazla zayıf olmakta
aminnnn tatlım benin inş evet canımiçi sizleolup sinirli kalabilirmiyimki ben ...beni asıl üzen insanları kırmak zorunda bırakanlar ben insanları bile bile kıramam bu beni çok üzer ama busefer kendime hakim olamadım çünkü bebek sahibi olmak benim için çok önemli sende iyimisinm güzelim
canım bende içmeyi düşünüyorum çocuğu düşürüyo dediler bende oyüzden içemedim o yüzden çok araştırdım ben onu rabbim hepimişze versin inş saol bilgilerini paylaştığın niçin
selam kızlar iki gündür yoktum..okuyamadım eskii sayfaları. doktora gittim kasık ağrım çoktu.. rahim ağzında iltihap çıktı allahtan kötü değilmiş fitil verdi.yarında yarayı dondurma işlemi yapcakmış önümüzdeki ay büüyük ihtimalle rabbimin izniyle hamile kalırsın dedi.. şu an hamile kalamazmışım asitliymiş o bölge spermler ölüyomuş orda.. yani çok ufak bi operasyonla sorunumdan iki haftada kurtulcam inşallah.. sizler nasılsınız bakalım geçmiş kandiliniz mübarek olsun.. dün hepini için dua ettim rabbim inşallah duyar sesimizi..
canım öylede çokk düşük ihtimal gebe kalınıyomuş..bende donduralım dedim yarın 15 dakkalık operayonla dondurcak fitilde vercekmiş.bütün hastaları bu operasyon fitilden sonraki ay hamile kalmış canım..