Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

dilara1;467918)canim benim sen niye ahh cektin? sende calisiyormusun??? Haftasonunda???[/QUOTE' Alıntı:
evet haftasonu calısıyorum cumartesı hatta bazende pazar olabılıyo ah cektım bıraz daha kafamı yorsaydım da derslere daha cok calıssaydımda kazansaydım normal bı unıversıteyı de meslek sahıbı olsaydım ona ah cektım yawww:laugh:ıs ısten gecınce ıste ınsan bazı seylerın farkına varıyo cok sukur ısım rahat ıyıyım ama ıste yetmıyooo neyse saglık olsun

Gecmis olsun tatlim insallah en kisa zamanda kurtulursun ve hamis kalirsin..

iyi yapmissin canim kolay birseyse en kisa zamanda kurtulmak en guzeli.. insallah en kisa zamanda hamis haberini aliriz o zaman..
öyle canım ya en azında kafam rahatlar sağlığımda düzelir bir an öncee

gecmıs olsun canım fıtıl ıyı gelır söker ıyıce rahatlarsın ınsallah hayırlsı bakalım sevındırırsın bızı gelecek ay
inşallah canım ya doktorda dediki o bölge rahatlasın bak ozaman spermleri yoluda açılıyo hamile kalman kolaylaşıyor hem zaten bu iltihaplada hamilelik olmazdı dedi.. hayırlısı canım ya sağol

çok mis gibi değil ama hiç kafa yoramam... kendimi ev işleriyle yıpratmak istemiyorum. zaten çalışıyorum bü yüzden haftasonları iş yapıyorum. yeter yani.
canımcım benim annem çok titiz bir kadın ama şimdi hep zorluğunu yaşıyor. kendiini ev işleriyle yıprattı, şimdi her yerinde hastalık çıkıyor 🙁((

siz siz olun kendinizi o kadar yıpratmayın derim canlarım.

evet canm çok doğru söylüyosun bencede kafayı temizliğe çok takmamak gerekiyo ben b,ir ara yemişdim resmen kafayı da sonra baky-tım sürekli hasta olmaya başladım kendimi firenledim şimdi normal yapıyorum

amiiiiiiinnnnn inşallahhhhh canım hepimize...

kız senin günün yarınmış eee var mı değişiklikler ayyyy heyecalandım birden sorarken 🙂

ay gülüm sorma bende 1 hafta önceden adet belirtileri başlar ama busefer başladı gerisi geşlmedi şimdide kasıklarımda batmalar falamn olmaya başladı eşim de herzaman yoktur buayda boşuna bekleme der buay var sende bişeyler diyo ya yok yarın olurum ben görürsün dedim rabbim inş vermişdir meleğimi

bende iyiyim tatliskom ya.. calisiyorum daha 2.5 saat var malesef.. ondan sonra benim icinde hafta sonu baslamis olacak insallah..

iyiyim biraz basim donuyor arada o kadar 🙂

iyi canım az kalmış beee 🙂 sabrettttt tatil geliyorrrr...

kız bu ne başdönmesi hayırdırrrr tansiyonun mu düştü? diyetteyim diye kendini bayıltma canımmm 🙂

sende gül kuşum benim anlıyorum canımm bayaaaa şişmanmişsin arkadaşim ben seni yiyemem ki 😛iha:şaka şaka fazla kilon yok inş verirsin tatlım ama saçma sapan dietler yapma bayılırsın sonra dikkat et emi gülüm amann sana bişey olmasın kıyamam

kiz sisman deme bak aglarim yoksa hahaha 🙂 10 kilo versem benim icin yeterli olacak kendimde rahatlayacagim ama bakalim nasil olur.. ah ben evlendigimde ideal kilomdaydim evlilik yaradi 15 ayda aldim 10 kilo ona sinir oluyorum kendime kac gundur.. bogazi buyuk meryem ne olacak 🙁🙁

Dikkat ederim tatlim o kadarda ac kalmiyorum zaten 2 saate bir birseyler yiyorum.. bakalim ilk 2 hafta kilo vermek zor olurmus sonra vermeye baslamissin bakalim hic 2 hafta dayandigim olmamisti bu defa inat ettim ne olacak gorecegiz 🙂

yazgülü canımcım diyetisyene gitmeni tavsiye ederim... benim okulumda bir arkadaş 1 aydır diyetisyenin önerdiği diyeti uyguluyor ve yine herşeyi yiyebiliyorum diyor veeeeeee bir ayda tam 4 kilo vermişşşşş :)

canim diyetisyene gitsem olur ama ugrasamam herhalde ya.. o arkadasinin ne kadar fazlasi vardi?

diyetin yaninda sporda yapiyormu?

ay gülüm sorma bende 1 hafta önceden adet belirtileri başlar ama busefer başladı gerisi geşlmedi şimdide kasıklarımda batmalar falamn olmaya başladı eşim de herzaman yoktur buayda boşuna bekleme der buay var sende bişeyler diyo ya yok yarın olurum ben görürsün dedim rabbim inş vermişdir meleğimi
ınsallah canımmm ınsallah gelmıstır bebısın dur bakalım bır ıkı gun sonra bellı olur.ınsallah gelmezzzzzzzz mısafır de bebıs gelır yerıne

evet canm çok doğru söylüyosun bencede kafayı temizliğe çok takmamak gerekiyo ben b,ir ara yemişdim resmen kafayı da sonra baky-tım sürekli hasta olmaya başladım kendimi firenledim şimdi normal yapıyorum

ben de öyle valla 🙂

canımmm gerçekten miiiiiii bu hayra işarettir inşallahhhhhhh.
inşallah rabbim meleğini göndermiştir canım.

kıssssssssssssss gulme yaaaaaaaaaa ben oyleyım ısteeeeeeeeeee😛iha:

Anammm psi psikopatim billah yaparim temizlik mi diyon hahah 🙂

Kiz zaten 6-7 gun calisiyon delimisin nesin dinlensene bosverrrrr ev degilmi batar batar 1 gun ayirip temizlersin 🙂 ben oyle yapiyom

yerim seni kafasinida yermis temizlikle 🙂

Kizzz hadi insallah guzel bir haber verirsin bize tatlim ya.. evde test var mi? yarin gelmezse pazar test yapmak zorundasin cunku sen evinde test bulundur yani ;-)

Bak esinde birseyler var diyor insallah gelmistir melegin guzel arkadasim cani gonulden dilerim bunu..

kiz sisman deme bak aglarim yoksa hahaha 🙂 10 kilo versem benim icin yeterli olacak kendimde rahatlayacagim ama bakalim nasil olur.. ah ben evlendigimde ideal kilomdaydim evlilik yaradi 15 ayda aldim 10 kilo ona sinir oluyorum kendime kac gundur.. bogazi buyuk meryem ne olacak 🙁🙁

Dikkat ederim tatlim o kadarda ac kalmiyorum zaten 2 saate bir birseyler yiyorum.. bakalim ilk 2 hafta kilo vermek zor olurmus sonra vermeye baslamissin bakalim hic 2 hafta dayandigim olmamisti bu defa inat ettim ne olacak gorecegiz 🙂

canim diyetisyene gitsem olur ama ugrasamam herhalde ya.. o arkadasinin ne kadar fazlasi vardi?

diyetin yaninda sporda yapiyormu?

canım spor yapmıyor bildiğim kadarıyla... sadece diyete uyuyor. ne kadar fazlası var tam bilmiyorum. benim de derdim senin gibi neredeyse 10 kiloya yakın aldım yaaaaa 🙁(( offff ton ton olacağım galiba iğrenççççç... evlendiğimde 57 ydim. şimdi ooooo.
inşallah verebiliriz fazlaları. sık ye az ye diyorlar umarım yapabiliriz ama benim spor yapmadan gitmiyor.

Geri