Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet gülüm rabbim en kısa zamanda verrir inş bebeiğini

canım sıkma canını sen daha iyi bilirsin rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla versin bebişini inş

evettttttttt dınlen bencede evınde mıs gıbı

çok mis gibi değil ama hiç kafa yoramam... kendimi ev işleriyle yıpratmak istemiyorum. zaten çalışıyorum bü yüzden haftasonları iş yapıyorum. yeter yani.
canımcım benim annem çok titiz bir kadın ama şimdi hep zorluğunu yaşıyor. kendiini ev işleriyle yıprattı, şimdi her yerinde hastalık çıkıyor 🙁((

siz siz olun kendinizi o kadar yıpratmayın derim canlarım.

sende gül kuşum benim anlıyorum canımm bayaaaa şişmanmişsin arkadaşim ben seni yiyemem ki 😛iha:şaka şaka fazla kilon yok inş verirsin tatlım ama saçma sapan dietler yapma bayılırsın sonra dikkat et emi gülüm amann sana bişey olmasın kıyamam

geldim bacim ama oooo siz durmak bilmiyorsunuz valla :-DDD zor yetisiyorum okumaya sayfalari

ınsallah canım kabul olur dualarımız.neguzel yarın tatılsın evını ısını gucunu 2 gun tatılde halledersın neguzelllah kafam ahhhhhhh:cry_smile:

canim benim sen niye ahh cektin? sende calisiyormusun??? Haftasonunda???

yazgülü canımcım diyetisyene gitmeni tavsiye ederim... benim okulumda bir arkadaş 1 aydır diyetisyenin önerdiği diyeti uyguluyor ve yine herşeyi yiyebiliyorum diyor veeeeeee bir ayda tam 4 kilo vermişşşşş :)

Valla en iyisini yapiyon bende oyleyim.. kusura bakmasin ev kacmiyor ya yaparim kafama gore benim dinlenmem lazim hafta ici calis calis zaten bir hal oluyoruz birde hafta sonu evde calis cekemem yani.. oldugu kadar artik..

ay evet oyle titiz olmakta iyi degil insan istemesede is yapar anam haha 🙂