ayy canım benim senin iş yoğun biraz sende çönceki sayfaları okumaya çalışma bitanem direkt dal muhabbetin içine yazlız dalarken dikkat et kafanı gözünü yarma emi bacım 😛iha:
evet haftasonu calısıyorum cumartesı hatta bazende pazar olabılıyo ah cektım bıraz daha kafamı yorsaydım da derslere daha cok calıssaydımda kazansaydım normal bı unıversıteyı de meslek sahıbı olsaydım ona ah cektım yawww:laugh:ıs ısten gecınce ıste ınsan bazı seylerın farkına varıyo cok sukur ısım rahat ıyıyım ama ıste yetmıyooo neyse saglık olsun
evet haftasonu calısıyorum cumartesı hatta bazende pazar olabılıyo ah cektım bıraz daha kafamı yorsaydım da derslere daha cok calıssaydımda kazansaydım normal bı unıversıteyı de meslek sahıbı olsaydım ona ah cektım yawww:laugh:ıs ısten gecınce ıste ınsan bazı seylerın farkına varıyo cok sukur ısım rahat ıyıyım ama ıste yetmıyooo neyse saglık olsun
evet canm çok doğru söylüyosun bencede kafayı temizliğe çok takmamak gerekiyo ben b,ir ara yemişdim resmen kafayı da sonra baky-tım sürekli hasta olmaya başladım kendimi firenledim şimdi normal yapıyorum
ay gülüm sorma bende 1 hafta önceden adet belirtileri başlar ama busefer başladı gerisi geşlmedi şimdide kasıklarımda batmalar falamn olmaya başladı eşim de herzaman yoktur buayda boşuna bekleme der buay var sende bişeyler diyo ya yok yarın olurum ben görürsün dedim rabbim inş vermişdir meleğimi
canım ben danısmanlık merkezınde calısıyorum asistanlık yapıyorum oyuzden calısanlar olunca hafta içi bıde özel yer olunca haftasonuda gelen danısanlarımız oluyo doluyo haftasonları da
ayy canım benim senin iş yoğun biraz sende çönceki sayfaları okumaya çalışma bitanem direkt dal muhabbetin içine yazlız dalarken dikkat et kafanı gözünü yarma emi bacım 😛iha:
:laugh::laugh: