Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kizlaaarrr nasilsiniz???

iyidir cnm , sağolasınnn...

zaten kilo vermek için ara verelim diye karar vermiştik ,iş güç derken hafta içi olmadı zaten ...inşaallah canım inşaallah kavurşun bebişine , bende niisanda klomene , pre seede ve ovulasyon testine başlayacağım 🙂 3 ü bir arada 3 ay kullanacağım , olmazsa temmuzda aşılama düşünüyorum , tabii ben kendi kendime düşünüyorum dr. ne der bilinmez 🙂))

iyilik valla ben daha isyerindeyim… yemegimi dünden yaptim valla. temizligimide… eve gidebilsem artikkk… tembel tembel oturacam valla 🙂)) yorgun düsüyor gercekten de insan hem disarda hemde evde calismak...

ohhh iyi yapmışsın, ben haftasonunu dışarıda ve evde tembel tembel geçirdim 🙂 yarın yaparım kalanını napayım. evet yaaa hem ev hem dışarısı zor. allah hepimize kolaylık versin.

iyi düşünmüşsünüz canım. inşallah desencim artık o kadar çok istiyorum kiiiiii inşallah allah nasip eder hepimize. sen bir şekilde 1 tane şahane bir evlata sahipsin, bu güzel duyguyu tattın. kimbilir ne hoş bir duygudur... inşallah ikinciyi de tadarsın canımmm, ve inşallah rabbim bize de bu güzel günleri gösterir.

canım biz de eşimle eğer bu ay reglim gelirse testlerimizi yaptıracağız. en azından birşeyimiz mi var anlayacağız. inşallah kötü birşey çıkmaz. ona göre tedaviyse tedavi bakıcaz duruma. canım klomen hakkında bilgim yok ama diğerlerini kullanabilirsin. doktora danış canım gerekirse vakit kaybetmeden aşılama yaptır.