şiirim biraz özel,paylaşmazsam kusuruma bakmacok severim bende siirleri. bittiginde bizimlede paylasirmisin???
şiirim biraz özel,paylaşmazsam kusuruma bakmacok severim bende siirleri. bittiginde bizimlede paylasirmisin???
selam kizlaaarrr nasilsiniz???
oooo aslında biliyor musun bu rahatlık kafanı da rahatlatacak iyi işte ara vermiş gibi olmuşsunuz, inan benim de ihtiyacım var. ah canımmmm çok geçmiş olsun, bahar gribi başlar artık hepimizde 🙁( dikkat et canım, bitki çayları yap.
evet canım kullandım artık beklemedeyim 🙂 inşallah canım inşallahhhhh bir vesile olmuştur rabbimin izniyle ama çok korkuyorum.
iyilik valla ben daha isyerindeyim… yemegimi dünden yaptim valla. temizligimide… eve gidebilsem artikkk… tembel tembel oturacam valla 🙂)) yorgun düsüyor gercekten de insan hem disarda hemde evde calismak...
şiirim biraz özel,paylaşmazsam kusuruma bakma
zaten kilo vermek için ara verelim diye karar vermiştik ,iş güç derken hafta içi olmadı zaten ...inşaallah canım inşaallah kavurşun bebişine , bende niisanda klomene , pre seede ve ovulasyon testine başlayacağım 🙂 3 ü bir arada 3 ay kullanacağım , olmazsa temmuzda aşılama düşünüyorum , tabii ben kendi kendime düşünüyorum dr. ne der bilinmez 🙂))
ohhh iyi yapmışsın, ben haftasonunu dışarıda ve evde tembel tembel geçirdim 🙂 yarın yaparım kalanını napayım. evet yaaa hem ev hem dışarısı zor. allah hepimize kolaylık versin.
yaparsiiin bosveeeerrr valla. hic kendini sikmaya degmez
ya ne demezsin.idare edr işte.tamam canim… bakmam 🙂)
ama ne güzel yaaa, seninkinin böyle ilgilenmesi. ince ruhlu biridir o zaman...