nasılsınız bakalım.işlerim yoğun sık giremiyorum ama takip ediyorum sizleride.GÜZEL HABERLERİNİZİ GÖRMEK İÇİN DUA EDİYORUM HEPselam canimmm
CANIM BENİM ya çok çok ççok sevindim senin için.semracım nasılsın sana sorayım ben sımdı ben suan 4+5 günlük hamıleyım ne zaman doktora gıtmelıyım canımyaaa
sımdı daha ıyıym canım ama bazen bellı olmuyor bırde ben suan 4+5 günlük oldum acaba ne zaman gıtsemkı doktoruma yaaaa kafam allak pullak oldu
31. HAFTAMIZA BAŞLADIK HAYIRLISIYLA.EVE BİR ATAYIM KENDİMİ HAYIRLISIYLA GERİ SAYMAYA BAŞLICAM.BAKALIM HAYIRLISI.evde netim yok ama bulduğum yerden takip edicem sizi.inşallah yakında sizinde güzel haberlerinizi görürüm
CANIM BENİM ya çok çok ççok sevindim senin için.
keseyi göremeye gittinmi doktora bilmiyorum ama ben 5 haftalıkken gitmiştim kesesini görmek için.iki hafta sonra da kalp atışlarını duymak için gel demişti doktor.ama kendine çok dikkat et canım benim şu ara çok önemli
sakın yükseğe uzanma.dolapların üstüne felan çok tehlikeli
5 HAFTALIK OLUYORSA GÖRÜRSÜN inş.GİT SEN BU HAFTA AMA KESEYİ GÖRÜN BAKALIM. SONRA BİR DE KALP ATIŞLARINI DUYABİLMEK İÇİN BEKLİCEN 6 HAFTALIKTA DUYULUYORMUŞ KALP ATIŞLARI.BİR HAFTA DAHA BEKLEYEBİLİRMİSİN BİLMİYORUM🙂çok sagol canım benım gıtmedım daha canımcım çarsamba günü 5 haftalık oluyo bebiş gıtsem görürüm sanırım dımı tatlımya çok merak edıyorum dıkkat edıyorum canım merak etme sagolsun esım bırsey yaptırmıyor
kızlar ben çıkıyorum sinir etti beni internet dezeni yok yazı dahi yazamıyom hepinizi öptümmmmmm
bende sana tam yazacaktim ama semra yazmis… yani erken gittigin zaman sirf keseyi görürsün… icinin rahat olmasi icin git ama bence...sımdı daha ıyıym canım ama bazen bellı olmuyor bırde ben suan 4+5 günlük oldum acaba ne zaman gıtsemkı doktoruma yaaaa kafam allak pullak oldu
iyi aşamlar arkadaşlar.sonra tekrar görüşürüz.yemek yapacağım.Allah'a emanet olun.
CANIM BENİM ya çok çok ççok sevindim senin için.
keseyi göremeye gittinmi doktora bilmiyorum ama ben 5 haftalıkken gitmiştim kesesini görmek için.iki hafta sonra da kalp atışlarını duymak için gel demişti doktor.ama kendine çok dikkat et canım benim şu ara çok önemli
sakın yükseğe uzanma.dolapların üstüne felan çok tehlikeli
çok sagol canım benım gıtmedım daha canımcım çarsamba günü 5 haftalık oluyo bebiş gıtsem görürüm sanırım dımı tatlımya çok merak edıyorum dıkkat edıyorum canım merak etme sagolsun esım bırsey yaptırmıyor
5 HAFTALIK OLUYORSA GÖRÜRSÜN inş.GİT SEN BU HAFTA AMA KESEYİ GÖRÜN BAKALIM. SONRA BİR DE KALP ATIŞLARINI DUYABİLMEK İÇİN BEKLİCEN 6 HAFTALIKTA DUYULUYORMUŞ KALP ATIŞLARI.BİR HAFTA DAHA BEKLEYEBİLİRMİSİN BİLMİYORUM🙂
BENCE GİT AMA DOKTOR NORMAL DESİN HERŞEYİ ONA GÖRE BEKLERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?