biza Üye Üye 1 Mart 2010 #39.011 selzeh' Alıntı: sagol canım ınsallah merak etme çok dıkkat edıyorum zaten bu konularda Allah ım korusun bebişimi ınsallah sorunsuz sekılde geçırırız hamılelıklerımızı canım Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnnnn cümlemizin
selzeh' Alıntı: sagol canım ınsallah merak etme çok dıkkat edıyorum zaten bu konularda Allah ım korusun bebişimi ınsallah sorunsuz sekılde geçırırız hamılelıklerımızı canım Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnnnnnn cümlemizin
M mrs m. Daimi Üye Üye 1 Mart 2010 #39.013 ranagül' Alıntı: tekrar merhaba Genişletmek için tıkla ... merhaba ranagül hoşgeldin
ranagül Üye Üye 1 Mart 2010 #39.014 mrs m.' Alıntı: merhaba ranagül hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk canım,nasılsın.
M mrs m. Daimi Üye Üye 1 Mart 2010 #39.015 ranagül' Alıntı: hoşbulduk canım,nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkürler sen nasılsın hala reglin gelmemiş canım yaaaa gecikti mi acaba
ranagül' Alıntı: hoşbulduk canım,nasılsın. Genişletmek için tıkla ... iyiyim teşekkürler sen nasılsın hala reglin gelmemiş canım yaaaa gecikti mi acaba
ranagül Üye Üye 1 Mart 2010 #39.016 mrs m.' Alıntı: iyiyim teşekkürler sen nasılsın hala reglin gelmemiş canım yaaaa gecikti mi acaba Genişletmek için tıkla ... bilmiyorumki.ama çok şiddetli bel ağrım var.nedenini anlayamadım.
mrs m.' Alıntı: iyiyim teşekkürler sen nasılsın hala reglin gelmemiş canım yaaaa gecikti mi acaba Genişletmek için tıkla ... bilmiyorumki.ama çok şiddetli bel ağrım var.nedenini anlayamadım.
M mrs m. Daimi Üye Üye 1 Mart 2010 #39.017 ranagül' Alıntı: bilmiyorumki.ama çok şiddetli bel ağrım var.nedenini anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... canım keşke bugün kan testi yaptırsaydın, en azından ona göre çözüm bulurdun.
ranagül' Alıntı: bilmiyorumki.ama çok şiddetli bel ağrım var.nedenini anlayamadım. Genişletmek için tıkla ... canım keşke bugün kan testi yaptırsaydın, en azından ona göre çözüm bulurdun.
ranagül Üye Üye 1 Mart 2010 #39.018 mrs m.' Alıntı: canım keşke bugün kan testi yaptırsaydın, en azından ona göre çözüm bulurdun. Genişletmek için tıkla ... 1 kaç gün daha bekleyim diyorum.eğer regl geciktiyse en fazla 10 gün gecikiyor bende.olmazsam ona göre kan testi yaptırırım.
mrs m.' Alıntı: canım keşke bugün kan testi yaptırsaydın, en azından ona göre çözüm bulurdun. Genişletmek için tıkla ... 1 kaç gün daha bekleyim diyorum.eğer regl geciktiyse en fazla 10 gün gecikiyor bende.olmazsam ona göre kan testi yaptırırım.
M mrs m. Daimi Üye Üye 1 Mart 2010 #39.019 ranagül' Alıntı: 1 kaç gün daha bekleyim diyorum.eğer regl geciktiyse en fazla 10 gün gecikiyor bende.olmazsam ona göre kan testi yaptırırım. Genişletmek için tıkla ... canım aslında yarın yaptır çünkü negatif çıkarsa kafan rahatlar ve reglin de kolayca gelir.
ranagül' Alıntı: 1 kaç gün daha bekleyim diyorum.eğer regl geciktiyse en fazla 10 gün gecikiyor bende.olmazsam ona göre kan testi yaptırırım. Genişletmek için tıkla ... canım aslında yarın yaptır çünkü negatif çıkarsa kafan rahatlar ve reglin de kolayca gelir.
ranagül Üye Üye 1 Mart 2010 #39.020 mrs m.' Alıntı: canım aslında yarın yaptır çünkü negatif çıkarsa kafan rahatlar ve reglin de kolayca gelir. Genişletmek için tıkla ... canım benim.benim kafam rahat.zaten bu ay kendimi regl olmaya odaklamıştım.4 yıl geçince artık herşey olağan geliyor.
mrs m.' Alıntı: canım aslında yarın yaptır çünkü negatif çıkarsa kafan rahatlar ve reglin de kolayca gelir. Genişletmek için tıkla ... canım benim.benim kafam rahat.zaten bu ay kendimi regl olmaya odaklamıştım.4 yıl geçince artık herşey olağan geliyor.