aminnnnnnnnnnnn cümlemizinsagol canım ınsallah merak etme çok dıkkat edıyorum zaten bu konularda Allah ım korusun bebişimi ınsallah sorunsuz sekılde geçırırız hamılelıklerımızı canım
aminnnnnnnnnnnn cümlemizinsagol canım ınsallah merak etme çok dıkkat edıyorum zaten bu konularda Allah ım korusun bebişimi ınsallah sorunsuz sekılde geçırırız hamılelıklerımızı canım
hoşbulduk canım,nasılsın.merhaba ranagül hoşgeldin
hoşbulduk canım,nasılsın.
bilmiyorumki.ama çok şiddetli bel ağrım var.nedenini anlayamadım.iyiyim teşekkürler sen nasılsın hala reglin gelmemiş canım yaaaa gecikti mi acaba
bilmiyorumki.ama çok şiddetli bel ağrım var.nedenini anlayamadım.
1 kaç gün daha bekleyim diyorum.eğer regl geciktiyse en fazla 10 gün gecikiyor bende.olmazsam ona göre kan testi yaptırırım.canım keşke bugün kan testi yaptırsaydın, en azından ona göre çözüm bulurdun.
1 kaç gün daha bekleyim diyorum.eğer regl geciktiyse en fazla 10 gün gecikiyor bende.olmazsam ona göre kan testi yaptırırım.
canım benim.benim kafam rahat.zaten bu ay kendimi regl olmaya odaklamıştım.4 yıl geçince artık herşey olağan geliyor.canım aslında yarın yaptır çünkü negatif çıkarsa kafan rahatlar ve reglin de kolayca gelir.